Educație

Studenții de la FSPAC, îndemnați să urmeze consiliere psihologică în perioada sesiunii, după tragedia de luni

Consiliul Studenților FSPAC îndeamnă studenții să urmeze consiliere psihologică, în perioada sesiunii, fiind o perioadă „mai dificilă”.

 

 


Studenții de la FSPAC au fost îndemnați de Consiliul facultății să urmeze consiliere psihologică, după tragedia de luni, când un tânăr a murit înaintea unui examen.

 


Consiliul Studenților a anunțat pe Facebook faptul că elevii care întâmpină dificultăți în sesiunea de examinare, fiind o perioadă mai grea, mai ales din cauza pandemiei, se vor putea programa gratuit pentru consiliere psihologică la doi specialiști.

„Știm și înțelegem că perioada sesiunii de examinare în combinație cu pandemia covid-19 este una mai dificilă, însă împreună vom putea trece peste și va fi mai bine.


Dacă doriți să discutați cu o persoană prietenoasă, înțelegătoare și cu experiență în astfel de situații, vă invităm să vă programați pentru sesiuni, individuale sau de grup, de consiliere psihologică. Sesiunile sunt gratuite”, a scris Consiliul.

CITEȘTE ȘI:


Val de reacții din partea părinților după moartea studentului din Cluj: „Creștem generații înspăimântate, asta nu mai e școală”

 

Mesajul Alianței Studenților, după moartea tânărului din Cluj: „Nu avem un învățământ centrat pe student și nevoile sale”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter