Educație

Elevii de clasa a IV-a vor susţine marți proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale

Elevii de clasa a IV-a vor susţine, marţi, proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale.

Elevii de clasa a IV-a vor susţine, marţi, proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale/ Foto: pixabay.com Elevii de clasa a IV-a vor susţine, marţi, proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale/ Foto: pixabay.com

 

 


Elevii de clasa a IV-a vor susţine, marţi, proba scrisă la Limba şi literatura română din cadrul Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei.

 


Miercuri va fi susţinută proba la Matematică, iar elevii din partea minorităţilor naţionale vor susţine pe joi proba la Limba maternă. Pe 24 mai, elevii de clasa a VI-a au programată proba la Limbă şi comunicare, iar o zi mai târziu - Matematică şi Ştiinţe ale naturii.

Elevii de clasa a II-a au susţinut pe 9 mai proba scrisă la Limba şi literatura română şi la Limba maternă - pentru elevii din partea minorităţilor naţionale.


Proba de citit la Limba română şi Limba maternă a fost susţinută pe 10 mai, iar cea la Matematică - pe 11 mai. Tot pe 12 mai a avut loc proba de Limba română pentru minorităţile naţionale (scris şi citit). 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

9 mai. Începe Evaluarea Națională la clasa a II-a

Rezultatele la simulare Evaluare Națională și Bac 2022 sunt mai slabe ca anul trecut. Cîmpeanu: „Rezultatele la simulare, cu două excepţii, sunt mai slabe”

Mai puțin de o lună până la Evaluarea Națională! Șefa IȘJ Cluj, Marinela Marc, sfaturi pentru viitorii liceeni

Ultimele Stiri
abonare newsletter