Educație

Elevii cu media 10 la Bacalaureat și profesorii îndrumători, premiați cu 2.000 de lei la Primăria Cluj-Napoca. VIDEO

Elevii care au obținut media 10 la examenul de Bacalaureat și profesorii lor îndrumători au fost premiați cu suma de 2.000 de lei la Primăria Cluj-Napoca.

Elevii cu media 10 la Bacalaureat și profesorii îndrumători, premiați cu 2.000 de lei / Foto: captură ecran - Municipiul Cluj Napoca Facebook Elevii cu media 10 la Bacalaureat și profesorii îndrumători, premiați cu 2.000 de lei / Foto: captură ecran - Municipiul Cluj Napoca Facebook

 

 


Ceremonia de premiere a elevilor care au obținut media 10 la Bacalaureat și a profesorilor îndrumători a avut loc miercuri, în jurul orei 16:00, la Primăria Cluj-Napoca.

La început, primarul municipiului, Emil Boc, i-a felicitat pe absolvenții de liceu cu rezultate excepționale și le-a urat călătorie plăcută în următoarea perioadă din viața lor, studenția.


„Sunt convins că la ora aceasta sunteți studente și studenți în universitățile din România sau din Uniunea Europeană. Evident, cu toții ne-am dori să urmați universitățile din țară și în special din Cluj-Napoca. La fel de conștienți suntem că trăim într-un spațiu european deschis în care a urma o universitate în afara României nu reprezintă neapărat o tragedie. (...) Nu o să vă întreb la ce universități sunteți studenți, sunt convins că cei mai mulți la universități clujene și mă bucură asta. Sunt convins că unii dintre dumneavostră veți opta pentru universități europene. Vă felicit. (...) Să vă bucurați în continuare de această vacanță bine meritată, înainte de începerea studiilor universitare. Vine cea mai frumoasă perioadă a vieții. Puteți fi și excepționale, puteți să vă și bucurați și de viața studențească. Nu trebuie să lipsească nici una, nici alta. Singura cale e cu echilibru și măsură”, a spus Emil Boc în cadrul ceremoniei.

Primăria a oferit fiecărui elev și profesor un premiu în valoare de 1.000 de lei. Pe lângă acesta, Terapia Cluj a oferit încă 1.000 de lei, dublând premiul:


„Pe lângă premiul simbolic de 1.000 de lei pe care Primăria îl oferă, în egală măsură firma Terapia Cluj vine și pune 1.000 de lei pentru fiecare profesor și elev, dublând oarecum suma, ca o formă de respect din partea unei companii importante a Clujului, căreia îi mulțumesc prin intermediul domnului Dragoș Damian, managerul general al companiei pentru implicare”, a adăugat Boc.

În acest an, 10 absolvenţi de clasa a XII-a din judeţul Cluj au reuşit performanţa de a obţine 10 pe linie la sesiunea din acest an a examenului de bacalaureat, toți fiind din municipiul Cluj-Napoca. 

CITEȘTE ȘI:

Rata de promovare a examenului de Bacalaureat a crescut în Cluj. Peste 1.000 de contestații au fost depuse

Încă 2 elevi clujeni cu medii de 10 la Bacalaureat, după contestații. Rata de promovare a examenului a crescut în urma reevaluării lucrărilor

abonare newsletter