Economie

Un dezvoltator de aplicații mobile câștigă până în 4.000 de euro net pe lună. Candidații sunt la mare căutare în Cluj

Un dezvoltator de aplicații mobile din România câștigă un salariu cuprins între 2.000 și 4.000 de euro net în fiecare lună. Acest job este la mare căutare în Cluj-Napoca.

Discuție între doi dezvoltatori de aplicații mobile/ Foto: depositphotos.com Discuție între doi dezvoltatori de aplicații mobile/ Foto: depositphotos.com

 

Conform datelor furnizate de platforma de recrutare online BestJobs, un dezvoltator de aplicații mobile (mobile app developer) are un salariu care variază, în medie, între 2.000 şi 4.000 de euro net pe lună, scrie zf.ro.


 

Acest job este la mare căutare în România, în special în Cluj-Napoca și București, unde există 543 de posturi vacante disponibile pentru postul de mobile app developer, iar marea majoritate dintre acestea sunt posturi remote.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Beneficiile extrasalariale specifice acestui loc de muncă sunt următoarele: mod de lucru hibrid sau remote, tichete de masă, asigurare medicală, asigurare dentară, pensie privată, cursuri de dezvoltare personală şi traininguri de specializare.

„Un mobile app developer va folosi cele mai noi tehnologii pentru a dezvolta şi construi aplicaţii de calitate. Ţinând cont că generaţiile mai tinere cresc într-o eră a tehnologiei, iar activitatea în online este majoritară de pe mobil, rolul de mobile app developer reprezintă un prim pas atractiv pentru persoanele care îşi doresc o carieră în domeniul IT. Sunt foarte apreciate pe aceste poziţii abilităţile de comunicare, atenţia la detalii, înţelegerea metodologiilor Agile & Scrum şi deschiderea către învăţare şi perfecţionare continuă. În prezent, sunt multe poziţii deschise ce permit desfăşurarea activităţii de la distanţă pentru rolul de mobile app developer, cu densitate mai mare în Cluj şi Bucureşti, iar datorită mixului de hard & soft skills, oferta salarială medie este cuprinsă în intervalul 2.000 - 4.000 de euro/lună”, a declarat Andrei Frunză, CEO al BestJobs, potrivit sursei citate.


 

Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Un manager de operaţiuni câştigă 1.600 de euro net pe lună. Cererea e mare în Cluj-Napoca

Salariul mediu net în Cluj, cu peste 16% peste media națională. Cât câștigă în medie un angajat pe lună?

abonare newsletter