Economie

Un manager de operaţiuni câştigă 1.600 de euro net pe lună. Cererea e mare în Cluj-Napoca

Un manager de operaţiuni câştigă un salariu care ajunge la 1.600 de euro net pe lună, în medie. În Cluj-Napoca și alte două zone din România cererea e cea mai mare.

Un manager de operaţiuni câştigă 1.600 de euro net pe lună. Cererea e mare în Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com Un manager de operaţiuni câştigă 1.600 de euro net pe lună. Cererea e mare în Cluj-Napoca/ Foto: depositphotos.com

 

 


Conform datelor furnizate de platforma de recrutare online BestJobs, un manager de operațiuni câștigă pe lună, în medie, un salariu de 1.600 euro (net), scrie zf.ro.

 


„Poziţia de manager de operaţiuni presupune un rol versatil, care poate fi regăsit şi integrat uşor în orice companie, indiferent de profilul acesteia. Companiile care recrutează în acest moment pentru astfel de poziţii caută persoane cu studii superioare care să fie completate de experienţă în coordonarea de operaţiuni sau activităţi de logistică complexe, precum şi cunoştinţe de contabilitate primară, dar şi un nivel bun al limbii engleze sau al unei alte limbi de circulaţie internaţională.

Gândirea strategică, abilităţile organizatorice, planificarea şi spiritul de echipă fac parte din pachetul de soft skill-uri pe care ar trebui să le deţină un manager de operaţiuni. Un permis de conducere categoria B reprezintă un plus, iar oferta salarială medie pentru această poziţie este de 1.600 de euro”, afirmă Andrei Frunză, CEO al BestJobs.


Acest job este la mare căutare și cele mai multe anunțuri de angajare sunt la București, Ilfov și Cluj-Napoca.

Beneficiile extrasalariale specifice acestui loc de muncă sunt următoarele: tichete de masă, tichete cadou de sărbători, bonusuri de performanță, traininguri de specialitate și formare profesională.


Foto: depositphotos.com

CITEȘTE ȘI:

Salariul mediu net în Cluj, cu peste 19% peste media națională. Județul este depășit doar de Capitală

Ce măsuri a propus Guvernul în proiectul „Sprijin pentru România”? Salariul minim crește cu 200 de lei. Modificări la alocația copiilor

abonare newsletter