Economie

TAROM, pe minus și în 2013

<p><strong><img src="documente/stories/2013/06_iunie/24/avion tarom.jpg" border="0" style="float: left; margin: 2px 5px;" />Nicolae Demetriade, care a fost numit vineri în funcţia de director executiv al Tarom de către Consiliul de Administraţie, a declarat agenţiei MEDIAFAX că nu există nicio şansă ca operatorul aerian să fie rentabilizat în 2013, dar speră ca acest lucru să se întâmple anul viitor.

„Am fost împuternicit în această funcţie pentru a urgenta implementarea planului de management. Ţinta este să rentabilizăm compania mai repede decât este prevăzut în planul de management, adică sfârşitul anului 2015. Nu există nicio şansă pentru rentabilizarea companiei în acest an, însă sperăm să se întâmple la sfârşitul anului viitor“, a declarat Nicolae Demetriade, care ocupă şi poziţia de membru în Consiliul de Administraţie.


El a spus că în aviaţie nu există „arme secrete“, ci un efort permanent şi disciplină. Demetriade a afirmat că va colabora cu directorul general al Tarom, belgianul Christian Edouard Heinzmann, care are un mandat de patru ani. Heinzmann a fost numit în noiembrie la conducerea operatorului aerian naţional.

Ultimele Stiri
abonare newsletter