Economie

Wizz Air va relua zborurile spre Nisa, Catania, Larnaca și Napoli de pe Aeroportul Cluj. Crește frecvența zborurilor pe alte 8 rute

Wizz Air a anunțat că va relua zborurile pe patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, din martie 2024.

Îmbarcare avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Facebook - Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Îmbarcare avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj/ Foto: Facebook - Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

 

 


Wizz Air, compania aeriană cu cea mai rapidă creștere din Europa și cea mai sustenabilă din punct de vedere ecologic pe plan global, anunță astăzi că va relua operațiunile pe patru rute din Cluj-Napoca, către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, din martie 2024. În plus, compania aeriană va crește frecvențele pe două rute începând cu luna decembrie a acestui an, apoi pe alte șase rute din martie 2024. Biletele sunt acum disponibile online pe wizzair.com și prin intermediul aplicației pentru mobil.

 


Wizz Air oferă o gamă largă de rute la prețuri reduse din orașul transilvănean către cele mai atractive țări și metropole din Europa și Orientul Mijlociu, cu un total de 41 de destinații din 16 țări. În contextul cererii în creștere așteptate pentru călătoriile din următorul sezon al sărbătorilor de iarnă și pe parcursul anului viitor, Wizz Air dorește să ofere pasagerilor mai multe zboruri.

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV. Cum se pregătește Wizz Air pentru „nebunia” zborurilor din sezonul estival. „Va fi o vară dificilă”. Interviu cu József Váradi, CEO Wizz Air

În primăvara anului viitor, vor fi reintroduse rutele către Nisa, Catania, Larnaca și Napoli, oferind mai multe opțiuni convenabile de zbor pentru sezonul estival. Wizz Air va opera spre aceste destinații de două ori pe săptămână.


În plus, începând din decembrie 2023, pasagerii din Cluj-Napoca și împrejurimi vor putea zbura mai des către Milano Bergamo și Bruxelles Charleroi, la timp pentru a-și vizita prietenii și familia în timpul sărbătorilor de iarnă. Din martie 2024, vor fi disponibile mai multe zboruri și pe rutele care leagă Cluj-Napoca de Milano Bergamo (o nouă creștere a frecvenței), Malaga, Barcelona, Bologna, Basel-Mulhouse-Freiburg, Roma Ciampino și Madrid.

Rutele introduse de Wizz Air/ Sursa: Wizz Air
Rutele spre care vor crește frecvența zborurilor/ Sursa: Wizz Air

Se reiau zborurile spre Corfu, Liverpool și Malta din 2024

David Ciceo, Directorul Aeroportului Internațional „Avram Iancu” din Cluj-Napoca, a transmis reporterilor monitorulcj.ro mai multe detalii despre zborurile operate de Wizz Air spre mai multe destinații din Europa.


„Zborurile spre Corfu au fost operate până în 22 septembrie 2023. Acestea se vor relua 17 iunie 2024, cu două frecvențe pe săptămână - luni și vineri. Un alt zbor operat de Wizz Air este spre Malta. Acestea se vor opera până în 27 octombrie 2023 și se reiau din 1 aprilie 2024, cu două frecvențe pe săptămână - luni și vineri. Zborurile spre Liverpool vor fi disponibile până în 27 octombrie 2023, se reia din 1 aprilie 2024, cu 2 frecvențe pe săptămână - luni si vineri. 
Wizz Air va opera zborurile spre Antalya din 1 aprilie 2024, cu 2 frecvențe/săptămână - luni şi vineri. Zborurile spre Bari au fost operate până in 3 septembrie 2023, se reiau din 2 aprilie 2024, cu 2 frecvențe/săptămână, marți şi sâmbătă. De asemenea zborurile spre Abu Dhabi se reiau din 30 octombrie 2023 și operează cu 2 frecvențe/săptămână, luni şi vineri până în 29 martie 2024”, a transmis David Ciceo.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Wizz Air suspendă TOATE ZBORURILE către și dinspre Tel Aviv, pe perioadă nedeterminată

EXCLUSIV. Adio, zboruri anulate sau întârziate. Șeful Wizz Air promite că în 2024 pasagerii nu vor mai avea vacanțe ruinate sau planuri date peste cap!

Ultimele Stiri
abonare newsletter