Economie

Din nou? Wizz Air a anulat ruta Cluj – Antalya

Wizz Air a anulat toate zborurile regulate programate pentru a le opera între Aeroportul Internațional Cluj și aeroportul din Antalya (Turcia).

Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj. Foto:  Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj Îmbarcare într-un avion Wizz Air de pe Aeroportul Internațional Cluj. Foto: Facebook Aeroportul Internațional Avram Iancu Cluj

 

Compania low-cost maghiară a anulat din nou zborurile pe care le programase să le opereze între Cluj Napoca și Antalya în septembrie și octombrie 2023. 


Wizz Air a anunțat inițial această rută în primăvara acestui an, apoi a amânat debutul ei din mai până în iulie 2023, iar într-un final a anulat zborurile. 

CITEȘTE ȘI: Wizz Air A ANULAT zborurile spre Antalya de pe aeroporturile din Cluj și București

Ulterior, câteva luni mai târziu, compania low-cost anunța într-un comunicat de presă că a introdus din nou în sistemul de rezervări această rută.


CITEȘTE ȘI: Wizz Air reintroduce cursele spre Antalya de pe Aeroportul Internațional „Avram Iancu”. Vezi frecvența zborurilor

Totuși, se pare că Wizz Air s-a răzgândit din nou și acum a anulat zborurile dintre Cluj-Napoca și Antalya, scrie boardingpass.ro.

Pasagerii au fost anunțați despre anulare vineri, 11 august 2023. 


Pe lângă această anulare, compania low-cost a suspendat pentru câteva săptămâni sau până în primăvara anului 2024 și alte rute spre și dinspre Cluj Napoca: 

Cluj-Napoca – Nisa nu va mai fi operată după 1 septembrie 2023; 
Cluj-Napoca – Bari e suspendată între 4 septembrie și 2 noiembrie 2023; 
Cluj-Napoca – Abu Dhabi va fi reluată cu o lună mai târziu, din 3 noiembrie 2023; 
Cluj-Napoca – Liverpool nu va mai fi operată după 26 octombrie 2023


Adițional, Wizz Air a redus frecvența de operare a unor rute spre și dinspre Cluj-Napoca în lunile septembrie și octombrie 2023. Și alte aeroporturi vor fi afectate de anulări, așa cum a anunțat compania low-cost. Totuși, aceasta refuză să facă publice numărul total de zboruri anulate, rutele afectate și perioada în care sunt anulate zboruri.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Începe sezonul de vară pe Aeroportul Internațional Cluj. Premieră absolută: Wizz Air introduce zboruri spre Antalya

Antalya, destinație frecventată de clujeni! Numărul turiștilor români, estimat la 350.000 în ciuda cutremurelor

Wizz Air introduce, din mai, curse Cluj – Antalya

Ultimele Stiri
abonare newsletter