Economie

Un medic stomatolog câștigă în medie 3.000 de euro net pe lună. Locul de muncă, la mare căutare în Cluj

Un medic stomatolog câștigă, în medie, între 2.000 și 3.000 de euro net pe lună. Cluj se află printre județele cu cele mai multe anunțuri de angajare.

Un medic stomatolog câștigă, în medie, între 2.000 și 3.000 de euro net pe lună. Cluj se află printre județele cu cele mai multe anunțuri de angajare/Foto: pixabay.com Un medic stomatolog câștigă, în medie, între 2.000 și 3.000 de euro net pe lună. Cluj se află printre județele cu cele mai multe anunțuri de angajare/Foto: pixabay.com

 

 


Potrivit zf.ro, datele platformei BestJobs arată că un angajat care lucrează pe poziția de medic stomatolog are un salariu lunar de 2.000-3.000 de euro net.

 


Pentru acest loc de muncă, de regulă, candidaţii trebuie să fie absolvenţi ai Facultăţii de Medicină Dentară, să aibă experienţă pe poziţia de de medic stomatolog, să aibă cunoştinţe medicale şi în realizarea procedurilor medicale stomatologice.

Cele mai multe locuri de muncă disponibile se găsesc în Cluj, București, Vâlcea, Prahova şi Argeş.


„Pandemia de COVID-19 a accentuat deficitul de medici la nivel naţional, indiferent de specializare. Pentru rolul de medic stomatolog în cadrul unei clinici, este necesară, pe lângă diploma în medicină dentară, şi experienţa anterioară ca medic stomatolog. Salariul net pe care îl poate accesa o persoană pentru această poziţie este, în medie, de 2.000 – 3.000 de euro şi în prezent sunt multe poziţii deschise atât în Bucureşti, cât şi în Vâlcea, Cluj, Prahova şi Argeş”, afirmă Ana Vişian, marketing manager BestJobs, pentru sursa citată.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: bonusuri de performanţă, training de specialitate, disconturi, abonament servicii medicale şi stomatologice, tichete de masă.

CITEȘTE ȘI:

IT-ul, domeniul în care se câștigă cel mai bine în România. Un arhitect IT poate avea și un salariu de 40.000 de lei!

Cât câștigă în medie un manager de restaurant? Cluj, în topul județelor cu cele mai multe locuri de muncă

abonare newsletter