Economie

Cât câștigă în medie un manager de restaurant? Cluj, în topul județelor cu cele mai multe locuri de muncă

Un manager de restaurant din România, câștigă în medie 700-1.000 de euro net pe lună. Cererea este mare în județul Cluj.

Un manager de restaurant din România, câștigă în medie 700-1.000 de euro net pe lună. Cererea este mare în județul Cluj/ Foto: pixabay.com Un manager de restaurant din România, câștigă în medie 700-1.000 de euro net pe lună. Cererea este mare în județul Cluj/ Foto: pixabay.com

 

 


Conform zf.ro, datele platformei BestJobs arată că un angajat care lucrează pe poziția de manager de restaurant are un salariu care variază, în medie, între 700 şi 1.000 de euro net pe lună.

 


Cele mai multe anunțuri de angajare se găsesc în București, Ilfov, Cluj și Satu Mare.

„Un manager de restaurant este responsabil de coordonarea de echipe pentru bucătărie. Atenţia la detalii, dinamismul şi abilităţile bune de comunicare sunt calităţi care descriu candidatul ideal pentru această poziţie. Angajatorii caută de regulă oameni cu o experienţă semnificativă în domeniul industriei alimentare şi cunoştinţe despre managementul stocurilor şi aprovizionare într-o bucătărie, care să ştie să administreze bugetul. 


În prezent, candidaţii au numeroase oferte disponibile pe platformă pentru rolul de manager de restaurant, cea mai mare parte dintre ele în Bucureşti, Ilfov, Satu Mare şi Cluj. Având în vedere sarcinile specifice acestui rol, oferta salarială medie este de 700 - 1.000 de euro”, afirmă Ana Vişian, marketing manager în cadrul BestJobs, pentru sursa citată.

Printre cel mai des întâlnite beneficii extrasalariale şi bonusuri specifice oferite pentru acest tip de loc de muncă sunt: masă asigurată, decontare transport, tichete de masă.


 

CITEȘTE ȘI:

Salariile angajaților din turism, medicină, HoReCa și construcții au crescut în 2022. Cluj, în topul județelor cu cele mai mari salarii

Un barista poate câștiga până la 700 de euro pe lună. Acest loc de muncă, la mare căutare în Cluj

abonare newsletter