Administrație

300 de copaci, plantați în Florești. Pe ce străzi din comună vor fi amplasați?

A început prima etapă a campaniei de plantare a arborilor în comuna Florești, anunță primarul Bogdan Pivariu. Aproximativ 300 de noi arbori vor apărea pe mai multe străzi și în unele parcuri.

„Este important să conștientizăm importanța conservării mediului înconjurător și să avem grijă de el. Floreștiul dă dovadă de responsabilitate în acest sens și am reușit să demarăm o campanie de plantare de arbori ornamentali. Astfel, între 18-20 noiembrie am plantat deja primii arbori în zona parcului Someșului și pe strada Eroilor”, a declarat primarul comunei, Bogdan Pivariu.

Locațiile în care vor fi plantați cei aproximativ 300 de arbori sunt străzile Eroilor, Kogălniceanu, Horea (zona Blocuri și mijlocul drumului recent reabilitat), Someșului, Doja, Dumitru Mocanu și parcurile Someșului, ANL, Porii și Cetății.


Mai multe specii de arbori, cumpărate de Primărie

„Pentru ca locuitorii zonelor menționate să aibă parte de o diversitate de arbori, am achiziționat următoarele specii de arbori: cireș japonez, salcâm globular, tei, carpen fastigiat, arțar, platan.

Împreună vom reuși să contribuim la a avea un mediu înconjurător sănătos, curat și la protejarea acestuia”, a mai precizat edilul.

CITEȘTE ȘI:

Un nou teren de sport va fi deschis în Florești. Lucrările, aproape finalizate. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter