Administrație

Americani la Primăria Cluj-Napoca. Emil Boc le-a prezentat avantajele orașului

Emil Boc a avut, vineri, o întâlnire cu reprezentanții programului „Open World” (S.U.A.) la Primăria Cluj-Napoca.

sursă foto Facebook Emil Boc sursă foto Facebook Emil Boc

 

„Am primit vineri, în Sala de sticlă a primăriei, vizita delegației din cadrul programului «Open World», program finanțat integral de către Congresul S.U.A. Misiunea acestei delegații se bazează pe schimburile de experiență cu lideri emergenți din zona Eurasia care vor să cunoască valorile democratice, principiile economiei de piață și cultura americană. Cu această ocazie, am prezentat delegației profilul strategic și avantajele competitive ale Clujului, respectiv ecosistemul local de inovare construit prin buna colaborare dintre toți actorii sociali implicați în procesul de dezvoltare a orașului și resursa umană bine pregătită. De asemenea, le-am transmis oaspeților noștri că municipiul Cluj-Napoca este deschis pentru colaborare atât în proiecte de dezvoltare, cât și în domeniul educației, sportului, culturii sau artelor”, a scris edilul pe pagina de Facebook.


Delegația a fost compusă din Jane Sargus, director la Biroul Congresului pentru Leadership Internațional, Maura Shelden, director adjunct la Biroul Congresului pentru Leadership Internațional, Eliza Chirila-Pop, director de țară, Consiliile Americane din România și Andrei Vitiuc, coordonator program „Open World” România, București. 

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc speră la o partidă antrenantă între CFR și „U”: „Îmi doresc să fie un spectacol sportiv de calitate, care să facă cinste Clujului”

Emil Boc, explicații despre centura metropolitană și metrou. „Românii își doresc o țară ca afară. O pot avea la Cluj-Napoca”. GALERIE FOTO

Emil Boc, la conferința privind coeziunea UE. Zona metropolitană a Clujului, model de bune practici prezentat la Bruxelles

abonare newsletter