Sport

Emil Boc speră la o partidă antrenantă între CFR și „U”: „Îmi doresc să fie un spectacol sportiv de calitate, care să facă cinste Clujului”

Primarul Clujului, Emil Boc speră la un meci de calitatea între CFR și „U”, fără încindente între suporteri.

Emil Boc speră la un meci spectaculos /FOTO: Emil Boc - Facebook

 

 


Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc speră la un meci spectaculos în derby-ul Clujului, care să nu fie umbrit de incidente în tribune.

 


„Este precum în curtea școlii, ne împărțim în două tabere. Nu înseamnă că după ce era gata meciul nu puteam trăi în aceeași clasă. Trăim în același oraș, ne mândrim cu acest oraș și ne bucurăm de reușitele lui. Au fost deja două meciuri între "U" și CFR recent. Sunt convins că și acum vom avea capacitatea să le gestionăm cu echilibru.

Dincolo de mesajele care trebuie să rămână în limitele fair-play-ului și al respectului pentru oraș, să avem un meci frumos, iar noi să ne susținem fiecare favoriții. Din nefericire voi fi la Bruxelles, dar cu siguranță voi urmări cu atenție ce se întâmplă pe stadion.


Îmi doresc să fie un spectacol sportiv de calitate, care să facă cinste Clujului. După ce am văzut determinarea din meciul cu Farul, s-ar putea ca "U" să nu piardă în Gruia. Asta e ceea ce îmi doresc și consider că e posibil", a declarat Emil Boc la un post de radio local.

Emil Boc a amintit de momentul în care „Șepcile roșii" au pornit un nou drum din Liga a 4-a și a declarat că echipa se va putea bate pentru cupele europene. El a exprimat încrederea că această performanță va fi realizată în curând și și-a arătat susținerea pentru CFR Cluj în lupta pentru titlu.


„Mai e mult până departe, vor începe play-off-ul și play-out-ul. Mă bucur că avem echipe clujene bine poziționate. CFR cu șanse reale de a câștiga titlul, Universitatea bine poziționată pentru atingerea obiectivului de menținere în prima ligă.

Încă de la Liga a 4-a am spus că Universitatea se va bate pentru un loc în cupele europene. Nu e departe acel moment pentru că în spate e un brand extraordinar. Acest brand unește, ne reprezintă, e de calitate.


Ca autoritate publică sprijinim și CFR-ul cu toate mijloacele posibile, astfel încât să aducă pentru oraș cele mai bune rezultate", a spus primarul.

Citiți monitorulcj.ro și pe Google News 

CITEȘTE ȘI:

Emil Boc are încredere în Universitatea Cluj: „Am câștigat la Cluj și Sibiu, nu pierdem nici cu Farul”

Boc, mândru de victoria lui „U” contra liderului Superligii, Farul Constanța: „De departe cel mai bun meci din campionat”

Ultimele Stiri
abonare newsletter