Administrație

Drumul turistic care leagă lacul Micești de Tureni a fost asfaltat

Lucrările de asfaltare demarate pe sectorul de drum lacul Micești – Tureni, situat pe drumul județean DJ 103Z, au fost finalizate.

Sectorul de drum turistic DJ103Z care leagă lacul Micești de Tureni a fost asfaltat/ Foto: Consiliul Județean Cluj Sectorul de drum turistic DJ103Z care leagă lacul Micești de Tureni a fost asfaltat/ Foto: Consiliul Județean Cluj

 

 


Lucrările de asfaltare demarate de Consiliul Județean Cluj pe sectorul de drum lacul Micești – Tureni, situat pe drumul județean DJ 103Z, au fost finalizate.

 


A fost, astfel, asfaltat tronsonul situat între km 6+600 și km 8+875. În același timp, continuă în ritm alert și se apropie de finalizare lucrările de întreținere derulate pe restul sectorului în lungime de peste 12 kilometri dintre km 6+600 și km 18+975.

 „Am finalizat asfaltarea acestui tronson care se adaugă celor peste 10 km ai drumului județean 103Z pe care i-am asfaltat în anii precedenți. În acest fel, cea mai mare parte a acestui drum recent preluat de noi și care străbate o zonă cu numeroase obiective de interes turistic și de agrement se prezintă în condiții foarte bune", a declarat Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj.


În ceea ce privește sectorul cuprins între km 8+875 și km 18+975, acesta a fost asfaltat în cursul anilor 2020 și 2021. Pe acest sector lucrările continuă cu operațiuni constând în plombarea gropilor cu îmbrăcăminte asfaltică, tratarea burdușirilor și a tasărilor, completarea acostamentelor, realizarea de șanțuri în vederea asigurării scurgerii apelor, curățarea șanțurilor și a rigolelor și refacerea timpanelor.

Lucrările se vor finaliza cu realizarea de marcaje rutiere specifice.


 

CITEȘTE ȘI:

Atenție, șoferi! Două semafoare, instalate pe strada Oașului și Valea Fânațelor

Atenție, șoferi! Drumul turistic care leagă lacul Micești de Tureni va fi asfaltat

Cum arată Drumul Apusenilor la început de primăvară? Au fost reluate lucrările - FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter