Actualitate

Digital News Report 2022 – cel mai mare studiu multianual internațional de cercetare a consumului de informație – se lansează miercuri

Digital News Report 2022 se lansează miercuri, la Universitatea din București. Evenimentul va fi organizat de Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării, Universitatea din București şi PressHUB

 

Cel mai mare studiu multianual internațional de cercetare a consumului de informație și opinie al audiențelor digitale, Digital News Report 2022, va fi lansat miercuri, la ora 10:00, sub forma unui eveniment hibrid – față în față, la Sala Arh. Petre Antonescu, Palatul Facultății de Drept din București.


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

Lansarea Digital News Report 2022, a șasea ediție cu date despre publicul de media din România, este organizată de către echipa Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, de la Universitatea din București, partenerul român pentru Institutul Reuters pentru Studierea Jurnalismului, de la Universitatea din Oxford. Evenimentul este de asemenea organizat în parteneriat cu PressHUB, cea mai mare rețea de presă locală și națională din România.

Moderatorul evenimentului va fi cunoscuta jurnalistă Emilia Șercan, lector universitar doctor al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, iar datele Digital News Report din acest an vor fi prezentate de prof. univ. dr. Raluca Radu și de lector univ. dr. Antonia Matei.


Evenimentul va avea ca invitați jurnaliști de excepție din redacțiile românești care apar constant în topul audiențelor DNR: Cosmin Savu (ProTV), Florin Negruțiu (Digi24), Clarice Dinu (HotNews), Ionela Gavriliu (Antena 1), Ramona Avramescu (TVR), Dan Vasiliu (Radio România).

„Anul acesta, vrem să vorbim despre redacțiile de bună credință, care lucrează zi de zi pentru a ne informa, indiferent de obstacolele acestor ani”, se arată în comunicatul public referitor la evenimentul de miercuri, al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, din București.


Lansarea Digital News Report 2022 va fi transmisă și online pe paginile de Facebook ale organizatorilor, respectiv paginile organizațiilor de presă membre ale rețelei PressHUB.

CITEȘTE ȘI:

COMUNICAT PRESSONE + 12 întrebări pentru autorități în cazul operațiunii de kompromat orchestrate împotriva Emiliei Șercan

Expoziţia de fotojurnalism World Press Photo 2018, în premieră la Cluj

Petiţia lansată de Daily Express împotriva imigraţiei românilor a strâns 150.000 de semnături

Ultimele Stiri
abonare newsletter