Actualitate

Luptă în plină stradă, în Cluj-Napoca. Protagoniștii, un șobolan și o cioară. VIDEO

Un clujean a surprins joi, 12 mai, o luptă în plină stradă. Protagoniștii acestui incident au fost un șobolan și o cioară.

Protagoniștii acestui incident au fost un șobolan și o cioară/ FOTO: captură ecran Protagoniștii acestui incident au fost un șobolan și o cioară/ FOTO: captură ecran

 

În imaginile surprinse de clujeanul Dan Donciu se observă cum o cioară încearcă să ridice un șobolan de la sol trăgându-l de coadă. 


 

Din filmare se observă că dimensiunile rozătoarei îi dau bătăi de cap păsării care încearcă să o prindă.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Evenimentul s-a petrecut joi, 12 mai, în jurul orei 19:00, pe strada Avram Iancu din Cluj-Napoca. Clujeanul nu a văzut deznodământul luptei dintre șobolan și cioară, deoarece filmarea a fost făcută din mașină, iar în spatele său se formase coloană. 

„Incidentul s-a petrecut ieri ( 12 mai – n.red.), pe strada Avram Iancu Cluj Napoca Șobolanul era pe carosabil urmărit de cioară, care s-a luptat cu el și l-a adus pe trotuar unde au continuat lupta. Nu am văzut deznodământul deoarece blocasem banda de mers și făcusem coloană”, a declarat pentru monitorulcj.ro Dan Donciu, clujeanul care a surprins incidentul.


 

CITEȘTE ȘI:

Bătaie în plină stradă, în Apahida. Un bărbat a fost bătut de alți patru. Agresorii au fost reținuți

abonare newsletter