Actualitate

Bărbat din Alba condamnat la doi ani de închisoare, prins în Cluj. A fost dus la Penitenciarul Gherla

Un bărbat din județul Alba, condamnat la doi ani de închisoare pentru infracțiuni rutiere, a fost prins în Turda de polițiști și predat la Penitenciarul Gherla.

Bărbat condamnat la închisoare, prins în Turda. Foto: pixabay.com. Bărbat condamnat la închisoare, prins în Turda. Foto: pixabay.com.

 

 


„Polițiștii rutieri, de ordine publică și investigații criminale din municipiului Turda au acționat la data de 11 mai, pe raza municipiului și în localitățile arondate pentru asigurarea gradului de siguranță publică și rutieră comunității, prevenirea faptelor ilicite, fiind derulate și activităţi specifice, pe linia depistării persoanelor urmărite în temeiul legii.

 


Astfel, în cadrul acțiunilor, polițiștii Biroului de Investigații Criminale au depistat un bărbat în vârstă de 46 de ani, din județul Alba, pe numele căruia era emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de doi ani de către instanţa de judecată, pentru comiterea unor infracţiuni la regimul rutier.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


În urma depistării, cel în cauză a fost condus și predat reprezentanților Penitenciarului Gherla, în vederea executării pedepsei”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un român, implicat în atacurile cibernetice rusești asupra site-urilor din România! A fost arestat de poliția britanică

Ultimele Stiri
abonare newsletter