Actualitate

Sindicatul Aeroportului acuză o fraudă prin majorarea tarifelor la parcarea administrată de GOTO

Sindicaliștii din Aeroportul Cluj au trimis o scrisoare deschisă conducerii Consiliului Județean Cluj și mai multor reprezentanți ai statului prin care le solicită intervenția pentru a opri „o nouă pagubă în dauna Consiliului Județean Cluj“.

Sindicatul Aeroportului acuză o fraudă prin majorarea tarifelor la parcarea administrată de GOTO. FOTO: Facebook/ GOTO Parking Cluj Sindicatul Aeroportului acuză o fraudă prin majorarea tarifelor la parcarea administrată de GOTO. FOTO: Facebook/ GOTO Parking Cluj

 

 


Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional „Avram Iancu” Cluj a trimis o scrisoare deschisă conducerii Consiliului Județean Cluj, premierului  Nicolae Ciucă, președintelui Klaus Iohannis și procurorului-șef al Direcției Naționale Anticorupție, Crin Bologa, prin care solicită intervenția instituțiilor statului pentru a opri ceea ce ei apreciază „o nouă pagubă în dauna Consiliului Județean Cluj“.

 


„Având în vedere punctul nr.6 de pe Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Cluj convocată pentru data de 27.04.2022, ora 11.00, prin care conducerea Consiliului Județean Cluj împreună cu doamna Mariana Rațiu și doamna Simona Gaci doresc să mărească în mod nejustificat tarifele pentru o parcare total necorespunzătoare, vă rugăm să interveniți de urgență pentru a evită o nouă pagubă în dauna Consiliului Județean Cluj. 

 


 

 

Menționăm ca acest contract nr. 29 / 17.08.2010 încheiat de către Consiliul Județean Cluj și firma  Goto Parking, reprezintă una dintre cele mai mari fraude din România”, au spus sindicaliștii, într-un comunicat transmis marți presei. 


Amintim că firma GOTO Parking, cea care administrează parcarea din partea estică a Aeroportului Internațional Cluj, a solicitat Consiliului Județean Cluj majorarea tarifelor pentru parcare. Proiectul de hotărâre va ajunge miercuri pe masa consilierilor județeni. Mai multe detalii AICI.

CITEȘTE ȘI:

GOTO majorează tarifele pentru parcarea de la Aeroport! Cât te va costa să lași mașina cât pleci în concediu?

Ultimele Stiri
abonare newsletter