Actualitate

Sindicaliştii de la Aeroportul Cluj îl atacă pe Tişe: “A comis ilegalităţi împotriva clujenilor”

Sindicatul Independent al Aeroportului Internațional Avram Iancu Cluj face un apel, printr- scrisoare deschisă, la stoparea “acţiunilor ilegale” la adresa instituţiei, acţiuni venite din partea Consiliului Judeţean. În scrisoare, preşedintele CJ Cluj, Alin Tişe, e acuzat că vrea să vândă aeroportul turcilor şi de ilegalități comise împotriva intereselor cetăţenilor judeţului.

Actualitate

Sindicaliștii de la aeroport se răzvrătesc și acuză Consiliul Județean de piedici: “Se pune în pericol siguranța pasagerilor”

Deterioarea parcării din interiorul aeroportului, eșecul proiectului privind implementarea transportului intermodal, neaprobarea proiectelor de dezvoltare pentru atingerea a 7 milioane de pasageri plus existența unui așa zis conflict de interese în schimbarea unor membri din Consiliul de Administrație sunt doar o parte din subiectele atinse de sindicaliștii de la Aeroportul Internațional Cluj într-o scrisoare deschisă. În opinia acestora, vina aparține doar Consiliului Județean.

Actualitate

Protest al angajaților Aeroportului Cluj. Ce îi nemulțumește

Sindicaliștii din cadrul Aeroportului Internațional Cluj au decis să organizeze o acțiune de protest care se va desfășura pe parcursul a două zile. Ei sunt nemulțumiți de ultimele decizii luate de Consiliul Județean în ceea ce privește activitatea aeroportului.


Ultimele Stiriabonare newsletter
banners