Actualitate

TRAGEDIE în Turda! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu. VIDEO

Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu care a avut loc în această dimineaţă pe strada Nicolae Teclu din Turda.

TRAGEDIE în Turda! Patru copii şi doi adulţi au murit în urma unui incendiu

 

Pompierii clujeni au găsit la fața locului 7 persoane inconștiente, doar una fiind trasnportantă la spital în viață. 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

„Pompierii din cadrul Detașamentelor Turda, 1 și 2 Cluj-Napoca au intervinit în această dimineață, cu trei autospeciale, o autoutilitară pentru transport victime multiple, trei echipaje SMURD și cinci SAJ pentru a acorda asistență medicală de urgență pentru șapte persoane găsite inconștiente, în urma unui incendiu care a cuprins o casă de locuit situată pe strada Nicolae Teclu din municipiul Turda.”, a transmis ISU Cluj.
 

Patru copii cu vârstele cuprinse între 4 și 10 ani au murit în urma incendiului. Pompieri nu au putut să salveze nici adulții implicați în acest eveniment tragic.


„Pompierii au evacuat de urgență, din două încăperi aflate în flăcări și inundate cu fum, doi adulți și cinci copii, cărora le-au acordat primul ajutor calificat.
A fost declanșat planul roșu de intervenție începând cu ora 6.05. Unul dintre copii, respectiv un băiat de 14 ani, prezenta semnale vitale și a fost transportat de urgență la spital de către un echipaj SAJ. Au fost aplicate manevre de resuscitare mai bine de o oră pentru patru copii și doi adulți, de către salvatori SMURD, SAJ și pompieri, însă fără a readuce semnalele vitale pentru nici unul dintre aceștia.”, au mai adăugat reprezentanții ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Șirul evenimentelor la incendiul violent din Florești. De ce s-a propagat atât de repede focul? 1.000 de mp au ars. FOTO

Floreștenii afectați de incendiul de pe strada Porii, cazați în pensiunile din comună. 7 apartamente au fost distruse complet de flăcări. FOTO/VIDEO

abonare newsletter