Actualitate

Floreștenii afectați de incendiul de pe strada Porii, cazați în pensiunile din comună. 7 apartamente au fost distruse complet de flăcări. FOTO/VIDEO

Un incendiu puternic a izbucnit joi după-masa pe strada Porii din Florești. În urma incendiului mai multe familii s-au trezit cu apartamentele distruse complet de flăcări.

Floreștenii afectați de incendiul de pe strada Porii vor fi cazați în pensiuni. 7 apartamente au fost distruse complet de flăcări. FOTO/VIDEO Floreștenii afectați de incendiul de pe strada Porii vor fi cazați în pensiuni. 7 apartamente au fost distruse complet de flăcări. FOTO/VIDEO

 

Primarul comunei Florești, Bogdan Pivariu, a anunțat că toate familiile care și-au pierdut apartamentele și bunurile în timpul incendiului e joi după-masa de pe strada Porii din comună vor fi cazate la pensiunile aflate pe raza comunei.


 

„Capacitatea de mobilizare a comunității noastre locale este demnă de respect. Din păcate, am înregistrat astăzi o situație nefericită, prin incendiul violent declanșat la imobilul de pe strada Porii, în Florești.


 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 


Vreau să știți că toate familiile care și-au pierdut agoniseala de-o viață în urma incendiului, vor primi găzduire la pensiuni din Florești, care oferă autorității locale sprijin necondiționat, la primul apel de ajutor.

Am finalizat împreună cu colegii din primărie lista celor care au nevoie de cazare, vor fi îndrumați către locațiile de cazare și li se va asigura sprijinul de urgență.


În următoarele zile, împreună cu specialiștii Inspectoratului pentru Situații de Urgență, va fi făcută o primă evaluare și vom decide asupra etapelor care urmează pentru limitarea efectelor dezastrului”, a transmis Bogdan Pivariu, primarul comunei Florești.

7 apartamente au fost distruse COMPLET de flăcări

Incendiul produs joi pe strada Porii din comuna Florești a fost unul puternic. În urma incendiului șapte apartamente au fost distruse complet de flăcări, iar două au fost afectate de flăcări în proporție de 50%.


Șapte autospeciale pentru stingerea incendiilor au intervenit joi pentru stingerea flăcărilor care s-au extins din cauza vântului.

„Pompierii din cadrul Detașamentelor 1 și 2 Cluj-Napoca au intervenit la un incendiu care a afectat un bloc de locuințe din comuna Florești. La fața locului au fost trimise șapte autospeciale, iar apelul de urgență a venit în jurul orei 15:01. Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că flăcările s-au manifestat generalizat, cuprinzând acoperișul imobilului, care era format și din elemente de lemn. 

De asemenea, vântul a favorizat propagarea flăcărilor. Acestea s-au manifestat pe o suprafață de aproximativ 400 mp și au distrus complet șapte apartamente. De asemenea, încă două apartamente sunt afectate în proporție de 50%. Toți locatarii s-au auto-evacuat și nu au existat victime. Ulterior, o femeie de 43 de ani a suferit un atac de panică și a fost consultată de echipajul SMURD, fără a fi transportată la spital. Misiunea pompierilor s-a încheiat în jurul orei 19:00. O comisie special întocmită va stabili cauza de la care a pornit incendiul”, au transmis reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

 

CITEȘTE ȘI:

Filmare aeriană la incendiul din Florești. 10 apartamente au fost afectate. VIDEO

Incendiu la un apartament de pe strada Porii din Florești. VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter