Actualitate

Cadastrare gratuită în Florești. Autoritățile fac măsurători joi. Ce trebuie să știe floreștenii?

Activitatea de cadastrare gratuită va avea loc joi în comuna Florești. Primarul Bogdan Pivariu a anunțat ce trebuie să facă proprietarii floreșteni.

Cadastrare gratuită în Florești. Autoritățile fac măsurători joi. Ce trebuie să știe floreștenii?/ Sursă foto: Primăria comunei Florești/ Facebook Cadastrare gratuită în Florești. Autoritățile fac măsurători joi. Ce trebuie să știe floreștenii?/ Sursă foto: Primăria comunei Florești/ Facebook

 

 


Activitatea de cadastrare gratuită din cadrul Programului Național de Cadastru și Carte Funciară (PNCCF) se desfășoară în mii de localități din țară, inclusiv în Florești, anunță primarul comunei Bogdan Pivariu.

 


Specialiștii se vor prezenta pe teren joi, în data de 7 aprilie, pentru măsurători, iar proprietarii din Florești sunt rugați să fie prezenți la imobilele pe care le dețin.

Mai multe detalii a oferit primarul comunei într-o postare publicată pe pagina sa de Facebook:


„Vă rugăm ca în data de 7 aprilie 2022, să oferiți sprijinul specialiștilor prezenți pe teren pe raza comunei Florești, pentru măsurători în zonele cunoscute ca Bârc, Sub Poligon, Dealul de Jos.

- BÂRC (Luna de Sus, tarlale nr. 6,7,8)
- SUB POLIGON (Florești, tarla nr.9)
- DEALUL DE JOS (Florești, tarlale nr. 10, 13, 15-23)
aferente sectoarelor cadastrale 6-10, 12-18, 21-25.


Proprietarii care dețin imobile împrejmuite, cu sau fără construcții edificate pe acestea, sunt rugați să fie prezenți între orele 10:00-16:00 la imobilele pe care le dețin, și să prezinte copiile după actele de proprietate ale imobilelor respective.

De asemenea, trebuie permis accesul reprezentanților prestatorului măsurătorilor în cadrul imobilului (terenului), în vederea efectuării acestor măsurători. Detalii suplimentare și clarificări: tel 0747788585.”

CITEȘTE ȘI:

Centru de colectare al deșeurilor, deschis în Florești. VEZI programul de funcționare

Primul muzeu construit în Transilvania în ultimul secol, în Florești, RESPINS de consilierii USR. Investiția de 15 milioane de euro prin PNRR, blocată

Ultimele Stiri
abonare newsletter