Actualitate

Vrei să afli care sunt cele mai căutate bijuterii pentru sărbătorile Pascale? (P)

Luna Aprilie este dedicată Sărbătorilor Pascale și celor dragi.

Ne bucurăm de clipele memorabile petrecute împreună și punem dedicare și atenție în găsirea cadoului perfect, pentru mama, sora, prietenă, partener sau partenera.
Bianco Nero Finest Jewelry îți oferă un mic ajutor în alegerea cadoului perfect, așa că am pregătit o selecție de produse pe care trebuie să le ai în această primăvară.

În plus, pe parcursul lunii aprilie, Bianco Nero îți oferă în dar, pentru achizițiile de minimum 500 lei, Setul de Argint Spring Easter ce conține choker de silicon cu pandant de argint și cercei de argint din același set.


1.   Set Cercei și Colier Aur Roz 14K S2-B Un set potrivit pentru Aparițiile Glam, confecționat din Aur roz de 14K.


Unic și emoționant, setul “GLAM” din aur de 14k completează ținută de primăvară. O bijuterie elegantă, ce va întregi frumos un look-ul la modă.

2.  Lănțișor Fir Transparent Cu Steaua lui David Din Aur 14K PBS48


La modă și extrem de versatile, pandantele pe fir din silicon sunt preferatele clientelor noastre. Pentru a încadra perfect baza gâtului, firele din silicon sunt disponibile în varianta standard sau în varianta personalizată.

3. Inel Aur Roz Aur 14K III21


Simplitatea artei bijutierilor și a designului rezistent  strălucește intens în această gama versatilă de inele de tip verighetă, realizate din aur de 14k și  împodobite cu zirconiu cubic strălucitor, în diferite nuanțe.


 4. Cercei Aur 14K e-33

Suficient de fini, pentru a fi CLASICI, suficient de diferiți, pentru a fi COUTURE. Este poate cea mai bună descriere a Cerceilor realizați din Aur Galben de 14k, ce poartă un design FASCINANT, adecvați pentru o ținută elegantă la cină.

Sărbătorește alături de Bianco Nero momentele speciale din viața ta! Alege bijuterii prețioase din aur și argint de la BiancoNero. Cucerește cu o pereche de cercei eleganți, un colier, un inel sau o brățară delicată, dăruite din inimă. Piese elegante, create pentru a suprinde și străluci în peste 3.000 de modele.

BiancoNero suntem în Cluj: Iulius Mall

Campanii și oferte promoționale pe:
Facebook: https://www.facebook.com/bianconerojewelry/
Instagram: https://www.instagram.com/bianconero_jewelry/
Website pagină campanie "Despre ține" : https://bianconero.ro/despre-ține/ 

CITEȘTE ȘI:

Idei de cadouri pentru Ziua de naștere (P)

Afla ce bijuterii se dăruiesc între 1 Martie și 8 Martie (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter