Actualitate

Afla ce bijuterii se dăruiesc între 1 Martie și 8 Martie (P)

Prima zi de primăvară este sărbătorită prin oferirea în dar a mărțișorului, un simbol aparte care are menirea de a sărbători începutul unei perioade de bucurie, reînnoire și stare de bine.

Mărțișorul este un accesoriu străvechi ale cărui șnururi sunt țesute în alb și roșu pentru a reprezenta sosirea primăverii. În trecut, acest șirag de mărțișor era purtat de copiii mici, astăzi acesta este dăruit femeilor, dar poate fi purtat și de toți membrii familiei.

Sensul mărțișorului a rămas același de-a lungul timpului: este un simbol al primăverii, o întoarcere la viață. El ne aduce optimism și credință, un talisman al norocului și al sperantei.


Pe măsură ce 1 martie se apropie, la BiancoNero am pregătit în cadrul campaniei “Despre tine” o selecție specială de mărțișoare și bijuterii delicate pe care le puteți oferi în dar în aceasta primavara:

  1. Colier “Familia” aur 14K 


Unic și emoționant, colierul “FAMILY” din aur de 14k completează portretul de familie. O bijuterie eleganta, ce va întregi frumos valorile familiale. 

2. Brățară cu Șnur roșu si Mama Cu Fiica Aur 14K SR64


Mama este cel mai dulce cuvânt pe care cu toții îl rostim în diferite etape și momente frumoase ale vieții. Ofera-i în dar mamei sau partenerei un mărțișor care sa simbolizeze emoțiile și aprecierea pentru cea mai importanta ființă din viață ta. 


3. Lănțișor Fir Transparent Cu Fluturaș Din Aur 14K PBS36


Un cadou simplu și rafinat ce simbolizează venirea primăverii, un model deosebit elegant de colier la baza gatului. Fluturașul  este simbolul libertății, reînnoirii, acesta reprezintă forța de a se elibera de trecut pentru a ajunge să se plimbe printre cele mai frumoase flori. 

4. Cercei din aur “Inima” 14 K

5. Set cercei, pandativ, inel cu perle de cultura și aur 14 K

Un set rafinat format din cercei, pandativ și inel din aur 14 K și perle de cultura. Un cadou elegant perfect pentru celebrarea unui început frumos de primavara, dar și a sentimentelor de respect fata de mama, partenera sau fiica.

Sărbătorește alături de Bianco Nero momentele speciale din viața ta! Alege bijuterii prețioase din aur și argint de la BiancoNero. Cucerește cu o pereche de cercei eleganți, un colier, un inel sau o brățară delicată, daruite din inimă. Piese elegante, create pentru a suprinde si străluci în peste 3.000 de modele.

BiancoNero suntem în Cluj: Iulius Mall

Campanii si oferte promotionale pe:
Facebook: https://www.facebook.com/bianconerojewelry/
Instagram: https://www.instagram.com/bianconero_jewelry/
Website pagină campanie "Despre tine" : https://bianconero.ro/despre-tine/ 

CITEȘTE ȘI:

„Mărțișoare cu suflet” de la PEDITEL. Pentru fiecare mărțișor vândut, asociația poate sprijini un copil bolnav

Târg de MĂRȚIȘOARE în centrul Clujului! Vor avea acces doar clujenii vaccinați, testați sau trecuți prin boală

Afaceri la început de primăvară. Cum plănuiesc meșteșugarii să își vândă mărțișoarele anul acesta?

Ultimele Stiri
abonare newsletter