Actualitate

Idei de cadouri pentru Ziua de naștere (P)

Anul acesta mai mult ca niciodată, după toate întâmplările și provocările din ultimii ani, vă propunem sa alegeți un cadou care să simbolizeze și celebreze sentimentele de apreciere pentru persoanele dragi din viață ta.

Oferă un cadou cu adevărat special, o bijuterie din aur sau argint care vor impresiona instantaneu și vor fi păstrate ca amintire de neuitat. Cei de la BiancoNero vin cu o serie de idei de cadouri pentru fiecare buget, stil și personalitate.

  1. Brățară Cu Șnur Roșu si Pandativ Infinit  din Aur Alb 14K 

Iubire și apreciere la infinit. O brățară feminină cu un pandativ din aur alb de 14K care simbolizează infinitatea emoțiilor, sentimtelor ce le porți pentru persoana dragă.


2.  Lănțișor Fir Transparent Cu Inimioară Din Aur 14K

Un colier delicat cu un pandativ din aur galben de 14 K. Inima este un simbol al iubirii pure și al afecțiunii reciproce.


3. Colier Aur 14K

Un colier ce va surprinde prin rafinamentul și feminitatea sa. Un cadou de neuitat.


4. Set aur 14 K

Un set din aur romantic, sofisticat și plin de rafinament. Un accesoriu ideal pentru o ţinută de ocazie cu influenţe clasice, pe măsura unor lady remarcabile prin atitudine, ţinută şi eleganţă.


Între noapte și zi, vei trăi experiențele care se transformă în amintiri neprețuite. Bijuteriile Bianco Nero sunt mai mult decât un accesoriu strălucitor. Fiecare piesă spune povestea unui moment memorabil, ca o emoție ce prinde formă și devine palpabilă. Îți oferim o colecție unică și variată, cu bijuterii exclusiviste. Fie că ești în căutarea unui colier, a unei brățări sau a unui inel, suntem alături de tine, cu alegerea perfectă. Descoperă gama Bianco Nero și lasă inspirația să te poarte ca niciodată până acum.

CITEȘTE ȘI:

Afla ce bijuterii se dăruiesc între 1 Martie și 8 Martie (P)

Ultimele Stiri
abonare newsletter