Actualitate

Pericol de EXPLOZIE lângă Suceagu! Un incendiu de vegetație s-a extins lângă două rezervoare cu gaz. VIDEO

Un incendiu de vegetație din apropiere de Suceagu, județul Cluj s-a extins la clădiri care erau folosite în trecut ca și grajduri. Flăcările au fost aproape să se extindă la două rezervoare de gaz.

Pericol de EXPLOZIE lângă Suceagu! Un incendiu de vegetație s-a extins lângă două rezervoare cu gaz. VIDEO Pericol de EXPLOZIE lângă Suceagu! Un incendiu de vegetație s-a extins lângă două rezervoare cu gaz. VIDEO

 

 


Un incendiu de vegetație puternic a izbucnit marți, 29 martie, în apropiere de localitatea Suceagu, județul Cluj. 

 


În aceste momente pompierii acționează pentru protejarea rezervoarelor de gaze și, concomitent, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins fostele grajduri.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 

Pompierii au intervenit cu 5 cinci autospeciale de stins incendii, o auto platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și, preventiv, un echipaj SMURD.


 

Sursă foto: ISU Cluj

 


„Un incendiu s-a extins de la vegetația uscată, aprinsă în apropierea localității Suceagu, la mai multe imobile, folosite în trecut ca și grajduri pentru animale, iar în prezent aveau funcțiuni mixte sau erau dezafectate. 

Intervenția a fost una cu risc ridicat deoarece în apropierea clădirilor cuprinse de flăcări se aflau două rezervoare cu gaze, de cca 10000l, care au fost puse în pericol de flăcările extinse de la vegetația uscată.

Pentru stingerea flăcărilor au fost dislocate cinci autospeciale de stins incendii, o auto platformă pentru intervenții și salvări de la înălțimi și, preventiv, un echipaj SMURD.

În aceste momente se acționează pentru protejarea rezervoarelor de gaze și, concomitent, pentru stingerea flăcărilor care au cuprins fostele grajduri.

Până în aceste momente, nu au fost persoane care să solicite consult medical la locul intervenției”, au transmis reprezentanții ISU Cluj.

 

Sursă video: ISU Cluj

CITEȘTE ȘI:

Imagini din INFERN. Incendiul de vegetație de la Băișoara a fost lichidat după 4 zile. Aproape 200 de hectare, afectate de flăcări. FOTO/VIDEO

Ultimele Stiri
abonare newsletter