Actualitate

Un grup de refugiați din Ucraina a fost implicat într-un accident în Reteag. Un copil de 2 ani a ajuns la spital

Un grup de refugiați din Ucraina a fost implicat într-un accident petrecut pe raza localității Reteag.

Un grup de refugiați din Ucraina a fost într-un accident în Reteag. Un copil de 2 ani a ajuns la spital Un grup de refugiați din Ucraina a fost într-un accident în Reteag. Un copil de 2 ani a ajuns la spital

 

Trei refugiaţi din Ucraina - două femei şi un copil de doi ani - au fost implicaţi, joi după-amiază, într-un accident rutier pe Drumul Naţional 17, pe raza localităţii Reteag din judeţul Bistriţa-Năsăud, maşina în care se aflau intrând într-un stâlp de electricitate, potrivit datelor comunicate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ).



 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News


„Astăzi (joi - n.r.), poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei oraşului Beclean au intervenit la un accident rutier produs în Reteag. Din primele date, un autoturism condus de o femeie de 61 de ani, cetăţean ucrainean, a intrat în coliziune cu un stâlp de susţinere a reţelei electrice. În autoturism se mai aflau o femeie de 28 de ani şi un copil de 2 ani. Totodată, şoferiţa a fost testată cu aparatul etilotest de către poliţişti, rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Bistriţa-Năsăud.

Serviciul de Ambulanţă Judeţean a transmis că primii care au intervenit la caz au fost membrii unui echipaj care se deplasa spre Cluj cu un pacient, după care a fost alocat un al doilea echipaj.

Şoferiţa de 61 de ani prezenta un traumatism cranian minor, iar celelalte două persoane au scăpat nevătămate.

Victimele au fost transportate la spitalul din Beclean pentru investigaţii.

În urmă cu o zi, o altă maşină, în care se aflau opt ucraineni, dintre care trei erau copii, a fost implicată într-un accident tot pe DN 17, pe raza oraşului Beclean.

IPJ Bistriţa-Năsăud a anunţat că va organiza vineri, 4 martie, pe DN 17, o acţiune prin care se urmăreşte conştientizarea conducătorilor auto cu privire la riscurile oboselii la volan, fiind vizaţi cei care tranzitează judeţul şi parcurg distanţe mari de drum.

CITEȘTE ȘI:

Accident cu două mașini pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca

Mașină în care se aflau opt ucraineni, implicată într-un accident în Bistrița-Năsăud. O femeie a ajuns la spital

abonare newsletter