Ştiri din Transilvania

Mașină în care se aflau opt ucraineni, implicată într-un accident în Bistrița-Năsăud. O femeie a ajuns la spital

Un autoturism în care se aflau opt persoane din Ucraina a fost implicat într-un accident rutier în noaptea de marți spre miercuri pe DN 17, în Beclean. În urma accidentului o femeie a fost transportată la spital.

Mașină în care se aflau opt ucraineni, implicată într-un accident în Bistrița-Năsăud. O femeie a ajuns la spital/Sursa foto: TimpOnline.ro

 

 


O maşină în care se aflau opt refugiaţi din Ucraina, dintre care trei copii, a fost implicată miercuri, în jurul orei 3:00 dimineaţa, într-un accident rutier produs în oraşul Beclean din judeţul Bistriţa-Năsăud.

 


Serviciul de Ambulanţă Judeţean Bistriţa-Năsăud a transmis că în accident a fost implicat un autoturism cu persoane de naţionalitate ucraineană, conştiente, stabile, la caz intervenind un echipaj al Ambulanţei şi un echipaj de prim-ajutor al SMURD.
 

Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News

 La rândul său, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Bistriţa-Năsăud a informat că în accident au fost implicate opt persoane, cinci adulţi şi trei copii, la spital ajungând o singură persoană, o femeie, care prezenta un traumatism cranian minor.

Primarul oraşului Beclean, Nicolae Moldovan, a precizat pentru AGERPRES că, din informaţiile pe care le deţine, în maşină se aflau trei copii, patru femei şi conducătorul auto, care ar fi adormit la volan, toţi fiind ucraineni.

În urma accidentului, refugiaţii au rămas pentru câteva ore la o pensiune din oraşul Beclean, după care au au plecat cu altă maşină mai departe, spre Germania, potrivit primarului.

 

CITEȘTE ȘI:

O femeie venită din Ucraina a murit imediat după ce a intrat în România

Ultimele Stiri
abonare newsletter