Actualitate

Accident cu două mașini pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca

Un accident rutier cu două mașini implicate a avut loc în zona străzii Fabrica de Zahăr din Cluj-Napoca. Echipajele ISU intervin la fața locului.

Accident cu două mașini pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca Accident cu două mașini pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca

 

 


Un accident rutier cu două mașini implicate a avut loc pe strada Fabricii de Zahăr, la colț cu strada Plevnei în Cluj-Napoca, a anunțat ISU Cluj.

 


Accidentul s-a petrecut joi dimineață, în jurul orei 07:00.

Echipajele de salvare s-au deplasat la fața locului.


UPDATE:

În urma accidentului, un bărbat a fost consultat de echipajul de salvare, însă, din fericire, nimeni nu a fost transportat la spital.


„Pompierii din cadrul Detașamentului 1 au intervenit în această dimineață la un accident rutier petrecut pe strada Fabricii de Zahăr din Cluj-Napoca. Am participat la această misiune cu două autospeciale cu modul de descarcerare, alături de un echipaj SMURD. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit două autoturisme avariate, respectiv două persoane care au ieșit singure afară din mașini. Un bărbat de 44 de ani a fost consultat de echipajul SMURD. Nimeni nu a fost transportat la spital”, a transmis ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Pilotul avionului MiG-21 LanceR, prăbuşit în judeţul Constanţa, găsit mort

Aer curat în loc de mașini! O benzinărie și mai multe locuri de parcare, desființate pentru a face loc unui parc de peste 1,8 hectare, în Mănăștur

Etichete: accident
abonare newsletter