Actualitate

Mai multe mașini parcate în Cluj-Napoca, forțate noaptea de doi hoți. Unul dintre suspecți este minor

Un bărbat de 39 de ani și un minor de 16 ani au fost reținuți pentru 24 de ore după ce au forțat, joi noaptea, mai multe mașini din Cluj-Napoca.

Mașini forțate de hoți din Cluj-Napoca. Mașini forțate de hoți din Cluj-Napoca.

 

 


„La data de 10 februarie, polițiștii Secției 4 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat de 39 de ani și un tânăr de 16 ani, bănuiți de săvârșirea infracțiunilor de furt calificat în formă continuată.

 


Din cercetări a reieșit faptul că la aceeași dată, în jurul orei 04.40, cei doi au sustras un aparat de măsură digital și au forțat sistemele de închidere a mai multor autovehicule, aflate parcate pe o stradă din municipiul Cluj-Napoca.

Activitățile informativ-operative derulate în cauză au condus la identificarea persoanelor bănuite de săvârșirea faptelor, iar în baza probatoriului administrat, bărbatul de 39 de ani și tânărul de 16 ani au fost reținuți pentru o perioadă de 24 de ore.


Aceștia au fost conduși și predați reprezentanților unui Centru de Reținere și Arestare Preventivă”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un tânăr a furat mese și scaune de la două terase din Cluj-Napoca. Hoțul a cauzat un prejudiciu de 10.000 de lei

abonare newsletter