Actualitate

Un tânăr a furat mese și scaune de la două terase din Cluj-Napoca. Hoțul a cauzat un prejudiciu de 10.000 de lei

Un tânăr în vârstă de 27 de ani a furat mese și scaune de la două terase din municipiul Cluj-Napoca. Hoțul a fost reținut de polițiști timp de 24 de ore.

Un tânăr a furat mese și scaune de la două terase din Cluj-Napoca. Hoțul a cauzat un prejudiciu de 10.000 de lei Un tânăr a furat mese și scaune de la două terase din Cluj-Napoca. Hoțul a cauzat un prejudiciu de 10.000 de lei

 

 


Tânărul care a furat mesele și scaunele de la cele două localuri a cauzat un prejudiciu de aproape 10.000 de lei (9.800 lei).

 


„Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 3 Poliție Cluj-Napoca au reținut pentru 24 de ore un bărbat în vârstă de 27 de ani, din municipiu, bănuit de comiterea unor fapte de furt calificat.

 


Citiți știrile monitorulcj.ro și pe Google News
 

 

Cercetările derulate au condus la stabilirea faptului că, în perioada 18-20 ianuarie a.c., bărbatul ar fi sustras mai multe obiecte de mobilier de la terasele a două localuri din municipiul Cluj-Napoca, cauzând un prejudiciu total în valoare de aproximativ 9.800 de lei.


În urma probatoriului administrat, bărbatul bănuit de comiterea faptelor a fost reținut pentru 24 de ore de polițiști, fiind depus într-un Centru de Reținere și Arestare Preventivă.

Activitățile continuă în vederea recuperării prejudiciului”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Tot mai multe incidente cu DRONE! Aeroportul Cluj, semnal de alarmă: „Pot distrage atenția pilotului și provoca distrugeri”

INCENDIU în Nima, Cluj. O casă a fost cuprinsă de flăcări. Acoperișul, distrus complet. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter