Actualitate

Bărbat, arestat în Cluj-Napoca după ce și-a arătat organele genitale în autobuz și într-un magazin

Un bărbat a fost arestat în Cluj-Napoca după ce și-a expus organele genitale în public, într-un magazin din municipiu și într-un autobuz.

Bărbat din Cluj-Napoca, arestat după ce și-a arătat organele genitale în autobuz și într-un magazin Bărbat din Cluj-Napoca, arestat după ce și-a arătat organele genitale în autobuz și într-un magazin

 

 


Un bărbat de 42 de ani a fost reţinut de poliţiştii clujeni după ce a comis acte de exhibiţionism într-un mijloc de transport în comun şi într-un magazin din Cluj-Napoca.

 


„La data de 27 ianuarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Secţiei 1 Poliţie Cluj-Napoca au dispus reţinerea pentru 24 de ore a unui bărbat de 42 de ani, bănuit de ultraj contra bunelor moravuri în formă continuată. Din cercetări a reieşit faptul că la data de 10 ianuarie a.c. şi 11 ianuarie a.c., cel în cauză ar fi săvârşit acte de exhibiţionism în timp ce se afla într-un mijloc de transport public în comun, precum şi într-o unitate comercială din municipiul Cluj-Napoca”, se arată într-un comunicat trimis, vineri, de IPJ Cluj.

Potrivit sursei citate, bărbatul va fi prezentat vineri unei instanţe de judecată, cu propunerea „luării altei măsuri preventive în cauză”.


UPDATE - Reținut pentru ultraj contra bunelor moravuri:

„Bărbatul de 42 de ani, reținut în cursul zilei de ieri pentru ultraj contra bunelor moravuri a fost prezentat magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, fiind dispus față de acesta controlul judiciar pentru o perioadă de 60 de zile”, a trasmis ulterior IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Șoferiță pe autobuz în Constanța, despre traficul din Cluj: „Oameni civilizați! La noi îți «crește barba albă» până primești prioritate!”

Un bărbat din Cluj a fost pălmuit de o femeie pentru că nu poartă mască în autobuz

abonare newsletter