Actualitate

Șoferiță pe autobuz în Constanța, despre traficul din Cluj: „Oameni civilizați! La noi îți «crește barba albă» până primești prioritate!”

O șoferiță care lucrează în transport în comun a vorbit despre cât de civilizat este Cluj-Napoca față de Constanța, unde locuiește, din punct de vedere al traficului.

Șoferiță pe autobuz în Constanța, despre traficul din Cluj: „Oameni civilizați! La noi îți «crește barba albă» până primești prioritate!” Șoferiță pe autobuz în Constanța, despre traficul din Cluj: „Oameni civilizați! La noi îți «crește barba albă» până primești prioritate!”

 

 


Ea a mărturisit că a vizitat Clujul la mijlocul lunii ianuarie și a văzut oameni civilizați, care nu „tăiau fața” mijloacelor de transport în comun.

 


De asemenea, șoferița a spus că în Cluj-Napoca nu a auzit înjurături sau sunete de claxon, iar șoferii acordau prioritate autobuzelor, în timp ce în Constanța „îți crește barba albă până îți dă cineva prioritate”:

„Lucrez în transportul în comun Constanța!


În data de 15 Ian 2022 am avut privilegiul să vizitez orașul Cluj. Ce pot să spun, din scurta mea vizită, comparativ cu situația din orașul Constanța?

Nu am văzut ca cineva să «taie fața» vreunui mijloc de transport în comun! Am văzut cum mijloacelor de transport în comun li se acordă prioritate la plecarea din stație. La Constanța îți «crește barba albă» până îți dă cineva prioritate!


Nu am văzut nerespectarea regulilor în trafic !

Nu am văzut și nu am auzit un claxon sau injurii în trafic!


Într-o intersecție cu semafoare , am văzut un echipaj de poliție care dirija circulația!

Într-adevăr, am realizat că este un oraș „sufocat” rutier, dar regulile sunt reguli! Și nu mai spun, la intrarea într-un market! Oameni civilizați! Felicitări clujeni! Am rămas cu o impresie unică despre dumneavoastră!”, a spus șoferița pe grupul Info Trafic Cluj-Napoca.

CITEȘTE ȘI:

Vinerea Verde continuă în Cluj-Napoca în 2022! Transport în comun, GRATUIT pentru clujeni în fiecare vineri

Cursuri de prevenire a accidentelor, obligatorii pentru obținerea permisului. E valabil și pentru șoferii cu permis suspendat

Ultimele Stiri
abonare newsletter