Actualitate

Coadă imensă la Primărie la depunerea cererilor de parcare. Clujenii preferă să se înghesuie decât să le depună online. FOTO

În prima zi de plată a taxelor, clujenii se înghesuie la Primărie și formează o coadă imensă, deși și-ar putea rezolva problemele online.

Coadă imensă la Primărie pentru depunerea cererilor de parcare. Clujenii preferă să se înghesuie decât să le depună online. FOTO Coadă imensă la Primărie pentru depunerea cererilor de parcare. Clujenii preferă să se înghesuie decât să le depună online. FOTO

 

 


Începând chiar de la ora 06:00, luni, 3 ianuarie 2022, clujenii s-a înghesuit la coadă la Primăria Cluj-Napoca pentru depunerea cererilor de parcare.

 


Totuși, cererile pentru alocarea unor noi abonamente de parcare pentru riverani pot fi depuse începând cu data de 3 ianuarie 2022 online, pe site-ul Primăriei, la secțiunea Cerere parcare.

Pentru plata abonamentelor de parcare, există două tipuri de plăți online:


– fără autentificare: abonamentele pentru zona centrală (abonamentele de parcare pentru zona centrală 2 și abonamentele de parcare pentru riverani zona centrală 1 și 2) – pot fi plătite online oricând, devenind valabile începând cu 3 ianuarie 2022.
– cu autentificare: abonamentele pentru riverani (cartiere). Aceste abonamente pot fi plătite online începând cu data de 3 ianuarie 2022.

Ghișeele pentru încasarea abonamentelor de parcare vor fi deschise doar din data de 10 ianuarie.
 

CITEȘTE ȘI:

Nu ți-ai folosit toate zilele de concediu în 2021? Ce poți să faci și până când le poți folosi

Ce a realizat primarul Bogdan Pivariu în Florești în 2021? „Am atins obiectivele privind infrastructura, calitatea vieții, educația”

abonare newsletter