Actualitate

Șoferul unui BMW, căutat de polițiști după ce a făcut drifturi și a intrat în panoul unei benzinării. Cum i-a păcălit pe agenți

Șoferul unui BMW este căutat de polițiștii din Cluj-Napoca după ce noaptea trecută a făcut mai multe drifturi și s-a oprit într-o reclamă a celor de la OMV.

Șoferul unui BMW, căutat de polițiști după ce a făcut drifturi și a intrat în panoul unei benzinării. Cum i-a păcălit pe agenți Șoferul unui BMW, căutat de polițiști după ce a făcut drifturi și a intrat în panoul unei benzinării. Cum i-a păcălit pe agenți

 

Polițiștii clujeni efectuează cercetări pentru identificarea unui șofer  care a făcut drifturi și a lovit semnul unei benzinării OMV în cartierul Mărăști. Șoferul a părăsit locul incidentului, dar înainte să facă acest gest a luat și numerele de înmatriculare pentru a îngreuna misiunea autorităților.


 

„Sunt efectuate verificări de către polițiștii Biroului Rutier Cluj, în vederea identificării conducătorului auto și luarea măsurilor legale. În urma evenimentului rutier nu ar fi rezultat victime, fiind soldat cu pagube materiale.”, a transmis IPJ Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Un șofer de 20 de ani a căzut cu mașina într-o râpă de trei metri, lângă Tureni. Care este starea tânărului? FOTO

Accident într-o localitate din Cluj. Trei persoane au ajuns la spital după ce un șofer a intrat pe contrasens. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter