Actualitate

Un șofer de 20 de ani a căzut cu mașina într-o râpă de trei metri, lângă Tureni. Care este starea tânărului? FOTO

Un tânăr de 20 de ani a ajuns cu mașina pe care o conducea într-o răpă, în apropiere de Tureni, Cluj. A fost nevoie de descarcerare pentru a-l scoate pe șofer.

Tânăr de 20 de ani, căzut într-o râpă în zona Tureni. Tânăr de 20 de ani, căzut într-o râpă în zona Tureni.

„O autospecială cu modul de descarcerare și un echipaj SMURD au intervenit în urma ieșirii în afara părții carosabile a unui autoturism, între localitățile Tureni și Mărtinești.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 19.00, iar la fața locului au găsit un autoturism căzut pe o coastă de pe marginea părții carosabile, la o diferență de nivel de cca 3m.


S-a coborât o scară pentru bărbatul care conducea mașina, astfel încât să poată ieși la nivelul părții carosabile. Tânărul de cca 20 de ani a fost consultat de către echipajul SMURD fără a fi transportat la spital.

Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de evacuare a persoanelor, acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Accident într-o localitate din Cluj. Trei persoane au ajuns la spital după ce un șofer a intrat pe contrasens. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter