Actualitate

Accident într-o localitate din Cluj. Trei persoane au ajuns la spital după ce un șofer a intrat pe contrasens. FOTO

Un accident a avut loc marți seara la ieșirea din Căpușu Mare spre Cluj-Napoca. Trei persoane implicate în incident au ajuns la spital.

Accident cu trei victime în Căpușu Mare, Cluj. Accident cu trei victime în Căpușu Mare, Cluj.

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs la ieșirea din localitatea Căpușu Mare spre municipiul Cluj-Napoca.

Pompierii au fost alertați în jurul orei 17.00, iar la fața locului au găsit două autoturisme avariate, iar într-unul dintre acestea se afla o tânără care acuza dureri la un membru inferior. S-a acționat cu echipamentele speciale pentru a acorda primul ajutor calificat și pentru a o evacua din autoturism fără a-i agrava posibilele leziuni suferite. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.
Alte patru persoane au mai fost consultate la fața locului, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate.


Pompierii au asigurat la locul accidentului măsuri de acordare a primului ajutor calificat, protecție a persoanelor implicate în accident și măsuri de prevenire a incendiilor în urma evenimentului rutier”, au declarat reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Cluj.

Ce spun polițiștii?

„Conform verificărilor preliminare, conducătorul auto care se deplasa dinspre Huedin înspre Cluj-Napoca ar fi pătruns pe sensul opus, intrând în coliziune frontală cu un alt autoturism.


Anterior pătrunderii pe sensul opus, un alt participant la trafic ar fi efectuat un viraj la stânga, încălcând marcajul longitudinal continuu, pe sensul de deplasare Oradea-Cluj. Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative”, au transmis reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Scene desprinse din filmele de acțiune. Un șofer de microbuz a intrat pe contrasens în Vama Nădlac pentru a evita carantina. FOTO

Ultimele Stiri
abonare newsletter