Actualitate

Un șofer a lovit o mașină a poliției care transporta o persoană, în Gilău. Agentul de poliție a ajuns la spital

Un accident rutier a avut loc, duminică seara, în Gilău. O mașină condusă de un bărbat de 47 de ani s-a izbit de o autospecială IPJ, în care se afla o persoană și un polițist. Cei din urmă au avut nevoie de îngrijiri medicale și au fost duși la spital.

Accident cu mașina poliției în Gilău. Accident cu mașina poliției în Gilău.

„În baza verificărilor preliminare reiese faptul că în jurul orei 17.40, autoturismul condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, care se deplasa pe strada Gilăului, ar fi intrat în coliziune cu o autospecială de poliție care se deplasa pe DN1 E60, în direcția localității Florești, având în funcțiune semnalele luminoase și acustice.

Persoana transportată în autospecială și agentul de poliție au fost preluați de echipajele medicale.


Testările cu aparatul etilotest au rezultat negative”, au declarat reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Cluj.

Ambele mașini au fost avariate

„O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul SAJ au intervenit în această după-amiază pentru a acorda primul ajutor calificat persoanelor care au fost implicate într-un accident rutier, produs pe E60 în apropiere de localitatea Gilău. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 17.40, iar în momentul sosirii la fața locului au găsit două autoturisme avariate, dintre care unul era o autospecială IPJ, iar ocupanții erau ieșiți din acestea.


Au fost consultate trei persoane, dintre care două au fost transportate la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate, cu afecțiuni ușoare la prima evaluare”, transmite ISU Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Victima accidentului de motocicletă din Florești a primit primul ajutor de la o absolventă de medicină din Cluj: „Cred că fiecare e dator să își ajute aproapele”

abonare newsletter