Actualitate

Producătorii de la piața volantă au donat fructe și legume copiilor orfani din Cluj. Boc: „Dacă puteți face un bine, să îl faceți”

Copiii de la „Căsuța Bucuriei” din Cluj-Napoca au primit fructe și legume direct de la producătorii locali de la piața volantă. Primarul Emil Boc le-a mulțumit prodcătorilor pentru gestul nobil.

 

 


„Nimeni nu este uitat, nimeni nu este abandonat. Producătorii locali participanți la piața volantă din Cluj-Napoca au donat și în acest an legume și fructe pentru persoanele care au cea mai mare nevoie de sprijin.

 


Organizatorii, împreună cu colegi din primăria Cluj-Napoca, au fost astăzi la centrul de pe strada Dragoș-Vodă și la Casa de tip familial Căsuța Bucuriei, unde locuiesc copii orfani aflați în grija statului, pentru a livra alimentele donate. Subliniez, ca de fiecare dată: dacă puteți face un bine, să îl faceți! Mulțumesc producătorilor locali pentru gestul nobil și pentru sprijinul acordat de fiecare dată în realizarea acestui demers”, a transmis primarul Emil Boc.

Piața volantă a fost organizată în acest an în perioada 24-26 septembrie, zile în care clujenii s-au putut bucura de produsele aduse de cei aproximativ 100 de producători locali pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”, cu ocazia Zilelor Recoltei.


Pe lângă fructe și legume de sezon, gospodinele au putut cumpăra și conserve ori obiecte de artizanat.

În cadrul târgului din acest weekend, participanților le-au fost impuse purtarea măștii de protecție și respectarea distanțării sociale.


CITEȘTE ȘI:

Târgul de la Negreni, din nou ANULAT. Motivul: rata mică de vaccinare din comună

abonare newsletter