Actualitate

Târgul de la Negreni, din nou ANULAT. Motivul: rata mică de vaccinare din comună

Târgul de la Negreni care trebuia să aibă loc în perioada 7-10 octombrie a fost anulat. Deși rata de incidență COVID-19 este 0 în acest moment, rata de vaccinare este una scăzută, fapt care a dus la anularea evenimentului.

 

 


„Conducerea comunei Negreni a hotărât anularea desfășurării Târgului de toamnă din perioada 7-10 octombrie 2021. Avem convingerea că vom depăși cu bine această criză epidemiologică instituită la nivel mondial și că vom reveni la normalitate pentru a putea organiza în condiții de siguranță acest eveniment tradițional, așa cum se cuvine. Vă mulțumim pentru înțelegere”, au transmis reprezentanții Primăriei comunei Negreni.

 


În acest moment, rata vacinării în comună este de 11,69%, iar rata de incidență a cazurilor COVID-1 este 0.

Conform hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență (CJSU), evenimentele în aer liber sunt permise doar cu participarea persoanelor vaccinate, cu purtarea măștii de protecție și respectarea distanței de 2 metri între persoane, fapt pentru care, conducerea comunei a decis anularea evenimentului din acest an.


Și ediția de vară din iunie a târgului a fost anulată, autoritățile locale precizând atunci că măsurile precum respectarea distanței de 2 metri între persoane sunt greu de controlat la un eveniment de acest gen.

CITEȘTE ȘI:


Oserul se va DESCHIDE în primul weekend din iulie. Boc: „Este o bătălie câștigată”

Ultimele Stiri
abonare newsletter