Actualitate

Primăria Florești dorește SUPLIMENTAREA locurilor la creșele din comună

Primăria Florești va închiria un spațiu nou-nouț pe care îl va transforma în creșă, urmând să deservească cel puțin 7 grupe de copii.

 

 


Administrația floreșteană lucrează în continuare la una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă locuitorii comunei, adică lipsa locurilor în creșă. Astfel, în următoarea ședință de consiliu local, consilierii vor vedea un proiect de hotărâre pentru închirierea unui spațiu ce va fi transformat în creșă.


 

„Îmi doresc ca toți copiii să poată învăța în această comună, să aibă parte de un învățământ de calitate și ne dorim să creștem gradul de învățământ în comună. Pe lângă toate măsurile pe care le-am luat pentru a veni în sprijinul celor care nu au prins un loc la creșa de stat în acest an, am găsit o modalitate prin care să putem închiria un spațiu care să deservească comunitatea noastră ca și creșă.
De aceea, voi propune votului Consiliului Local, în următoarea ședință de consiliu local, un proiect de hotărâre pentru închirierea unui astfel de spațiu care va deservi cel puțin 7 grupe de copii. Educația, cultura și sportul sunt investiții în viitorul nostru!”, a transmis primarul Floreștiului, Bogdan Pivariu pe pagina de Facebook.


Potrivit primarului din Florești, un alt proiect pe care acesta îl va supune dezbaterii Consiliului Local este acela de a permite accesul cetățenilor comunei Florești pe terenurile de sport aflate în administrarea școlilor, conform unui regulament, după orele de curs.

CITEȘTE ȘI


Floreștiul investește în colectarea selectivă! Pubele noi în două zone din comună

Ultimele Stiri
abonare newsletter