Actualitate

Radisson Blu, deschis în primăvara anului 2022. Va fi primul hotel de 5 stele din Cluj sub un brand internațional

Hotel Sport se transformă în Radisson Blu Cluj, primul hotel de cinci stele sub un brand internațional din Cluj. Hotelul va fi deschis în primăvara anului 2022 și are deja rezervări pentru evenimente.

 

Radisson Blu Cluj, investiția de 22 milioane de euro a președintelui Băncii Transilvania Horia Ciorcilă, un hotel de cinci stele dezvoltat de Winners Park Invest, se apropie de final.


 

Acesta va fi deschis în primăvara anului 2022, după ce deschiderea a afost amânată cu un an de pandemie. 


Hotelul are deja rezervări și solicitări pentru evenimente în anii 2022 și 2023: 

„Iniţial, am estimat ca deschiderea să aibă loc mai devreme, dar incertitudinea şi problemele ce au apărut odată cu situaţia epidemiologică ne-au forţat să ne adaptăm şi modul de lucru: mai puţini oameni în şantier, fronturi împărţite şi mult mai multă precauţie, siguranţa fiind prioritară. Din păcate, nici climatul economic nu a fost unul favorabil. Aşadar, nu am considerat că este oportun să ne grăbim pentru o deschidere anul acesta. Având o localizare bună, un brand interna­ţio­nal puternic şi un concept, spunem noi, foarte reuşit, avem motive să fim optimişti cu privire la viitor. Avem deja rezervări şi solicitări de rezervări pentru grupuri şi evenimente în 2022 şi 2023”, a declarat pentru zf.ro Nina Moldovan, managerul Radisson Blu Cluj.


Radisson Blu, noul Hotel Sport

Hotelul Sport va opera sub brandul Radisson Blu, cel mai mare brand hotelier din segmentul de 5 stele din Europa, prezent deja pe piaţa din România cu un hotel în Bucureşti.

Winners Park Invest a cumpărat în toamna anului 2018, de la SIF Moldova, hotelul Sport din Cluj, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de euro, potrivit unui anunţ al societăţii de investiţii.


Hotelul va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioare la apartamente și zone VIP.

Situat în zona ultracentrală a orașului, lângă stadionul Cluj Arena, hotelul este ușor accesibil, iar aeroportul internațional Cluj-Napoca, aflat la doar 9 km distanță, asigură zboruri directe către 48 de orașe europene.


CITEȘTE ȘI:

Hotel Sport se transformă în Radisson Blu

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter