Economie

Hotel Sport se transformă în Radisson Blu

Lanţul internaţional Radisson se extinde pe piaţa din România cu un nou hotel, la Cluj, dezvoltat de Winners Park Invest, companie controlată indirect de Horia Ciorcilă, preşedintele Banca Transilvania.

Hotelul va opera sub brandul Radisson Blu, cel mai mare brand hotelier din segmentul de 5 stele din Europa, prezent deja pe piaţa din România cu un hotel în Bucureşti.

Winners Park Invest a cumpărat în toamna trecută, de la SIF Moldova, hotelul Sport din Cluj, într-o tranzacţie care s-a ridicat la 3,6 milioane de euro, potrivit unui anunţ al societăţii de investiţii.


Hotelul urmează să fie inaugurat în primăvara anului 2021.

„Suntem încântați să colaborăm cu Radisson Hotel Group, unul dintre liderii industriei hoteliere. Am căutat un brand care să răspundă nevoilor clienților din regiunea noastră, atât pentru  turismul de agrement, cât și pentru turismul de afaceri, un brand cu care aceștia să se identifice și suntem mândri că am găsit partenerul ideal în Radisson Blu. Cluj-Napoca este o destinație ofertantă și așteptăm cu nerăbdare să deschidem porțile către toți cei care caută experiențe autentice”, a declarat Nina Moldovan, președintele Consiliului de administrație și reprezentantul investitorului Winners Park Invest.


Hotelul va avea 149 de camere de diverse tipuri, de la camere standard și superioare la apartamente și zone VIP.

Situat în zona ultracentrală a orașului, lângă stadionul Cluj Arena, hotelul este ușor accesibil, iar aeroportul internațional Cluj-Napoca, aflat la doar 9 km distanță, asigură zboruri directe către 48 de orașe europene.

abonare newsletter