Actualitate

Semmy Schilt, celebrul kickboxer olandez, a venit să-i învețe pe polițiștii clujeni cum se dă cu pumnul

Polițiștii clujeni au fost vizitați astăzi de celebrul kickboxer olandez Semmy Schilt, cel care a participat la o gală organizată la Sala Sporturilor „Horia Demian”.

 

 


Schilt este multiplu campion mondial la K1 și are în palmares 43 de victorii din 50 de meciuri disputate în carieră. Olandezul de 47 de ani măsoară 2 metri și 11 centimetri, iar de-a lungul anilor a fost un adversar de temut pentru Daniel Ghiță, cel care acum a ajuns în Parlamentul României din partea PSD.

„Astăzi am spus da unor provocări noi și de perspectivă! Ultima zi de mai și turneul Colosseum ne-au facut o surpriză de neuitat! Olandezul Semmy Schilt, figură renumită în lumea kickboxingului, ne-a vizitat în această zi pentru a face împreună primii pași către perfecționare și rezultate pe măsură! Renumita campanie Colosseum deschide acum porțile luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj către secretele profesioniștilor în tainele kickboxingului și ale artelor marțiale mixte ( MMA)”, se arată într-un comunicat al IPJ Cluj.


abonare newsletter