Actualitate

Primul zbor Cluj - Skiathos a avut loc azi! Vezi în ce zile vor mai fi curse

Încep zborurile spre insula grecească Skiathos, chiar de pe Aeroportul Internațional Cluj. Astăzi a avut loc primul zbor.

 

 


Primul zbor spre Skiathos din acest sezon a plecat de pe Aeroportul Internațional Cluj, astăzi, pe 29 mai 2021, au anunțat reprezentanții aeroportului.

 


Zborul spre una dintre cele mai îndrăgite destinații de vacanță din Grecia, este operat de către compania aeriană Tarom începând de astăzi, în fiecare zi de sâmbătă.

Skiathos, o insulă grecească minunată, cu peste 65 de plaje cu nisip fin și ape cristaline, artă culinară delicioasă și peisaje spectaculoase, fiind destinația perfectă pentru vacanța de vară.


Condițiile impuse de autoritățile din Grecia

Turiștii români își pot petrece vacanța în Skiathos dacă au dovada unui rezultat negativ de la un test PCR efectuat cu cel mult 72 de ore înainte de intrarea în Grecia sau dacă sunt vaccinați cu ambele doze, cu cel puțin 14 zile înainte de plecare. În ambele situații este necesară prezentarea unui document doveditor în limba engleză.

Toți cetățenii români trebuie să completeze Passenger Locator Form cu 24-48 de ore înainte de plecare și să prezinte codul QR corespunzător acestuia. Grupul de firme include Aerotravel, Fabrica de Vacanțe, CruiseHub, AeroVacanțe, cu 110 specialiști în turism și șapte agenții proprii.


CITEȘTE ȘI:

LISTA țărilor cu risc epidemiologic. Românii care vin din aceste țări, stau în CARANTINĂ

Ultimele Stiri
abonare newsletter