Actualitate

Hampton by Hilton Cluj, premiat pentru cea mai bună inițiativă. A cazat peste 100 de medici în starea de urgență

Hampton by Hilton Cluj a primit premiu 1 la Gala Top Hotel Awards 2021. Premiul a venit după ce în starea de urgență de anul trecut, hotelul a cazat peste 100 de medici care profesau la spitale din Cluj.

 

 


Hotelul Hampton by Hilton din Cluj a primit un premiu pentru implicarea în lupta cu COVID-19 și au cazat peste 100 de medici din Cluj în perioada stării de urgență de anul trecut.

 


Acest gest le-a adus locul 1 la Gala Top Hotel Awards 2021, secțiunea Best CSR Initiative of a hotel.

Reprezentanții hotelului spun că acest gest nu a reprezentat un effort pentru ei, ci dimpotrivă, se bucură că au putu oferi o mână de ajutor într-o perioadă de criză.


„Ne onorează să anunțăm că Hampton by Hilton Cluj a primit locul 1 la Gala Top Hotel Awards 2021, secțiunea Best CSR Initiative of a hotel.

Am fost premiați pentru că am găzduit în camerele noastre peste 100 de medici care profesau în spitalele din Cluj.


Am desfășurat acțiunea în perioada martie – mai 2020, când România era în stare de urgență și era important să protejăm familiile personalului medical care în acea perioadă era foarte expus la riscuri de infecție.

Pentru noi gestul nu a fost un efort, ba dimpotrivă. Ne-am bucurat să știm că am putut să oferim o mână de ajutor într-un moment în care toată țara și lumea întreagă sufereau. Pandemia încă ne afectează pe toți, dar lucrurile merg spre bine acum.


Premiul pe care noi l-am obținut ieri la București în Gala Top Hotel Awards a fost posibil și pentru că voi ne-ați oferit votul online. Vă mulțumim tare mult că ne-ați susținut!

Încrederea pe care o aveți în noi ne onorează și ne responsabilizează”, au scris pe Facebook, reprezentanții Hamton by Hiltion Cluj.

CITEȘTE ȘI:

Hilton a cumpărat castelul de la Zlatna. L-ar putea transforma într-un hotel de lux

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter