Actualitate

„Defilarea motocicliștilor” revine în Cluj-Napoca și va avea loc în condiții de pandemie

„Defilarea motocicliștilor” revine în Cluj-Napoca sâmbătă, 3 aprilie, după un an de pauză. Purtarea măștii de protecție și distanțarea socială sunt obligatorii, iar la eveniment vor putea participa cel mult 100 de persoane.

 

 


Defilarea motocicliștilor, ca acțiune a Campaniei de prevenire a incidentelor rutiere, va avea loc în acest an în Cluj-Napoca, sâmbătă, 3 aprilie. Evenimentul se află la ediția a VIII-a și revine în municipiu după un an de pauză. Defilarea va avea loc pe arterele principale din Cluj-Napoca, cu respectarea măsurilor de siguranță impuse de pandemia de coronavirus.

 


Astfel, pentru a se adapta vremurilor actuale, defilarea din acest an nu va avea mai mult de 100 de participanți, purtarea măștii de protecție fiind obligatorie pe întreaga durată a evenimentului. Totodată, este interzisă staționarea în grupuri mai mari de 6 persoane, după cum informează organizatorii.

Activități de prevenție a incidentelor rutiere

„V-am promis inițial că, în contextul epidemiologic actual, organizatorii depun toate eforturile pentru a face posibilă desfășurarea Campaniei. Am reușit! Datorită susținerii autorităților, avem aprobarea pentru desfășurarea Campaniei de prevenire a incidentelor rutiere! Măsurile de prevenire a infectării cu virusul SARS-CoV-2 vor fi stricte și sunt înscrise în Regulament”, notează reprezentanții evenimentului.


La fel ca la edițiile anterioare, participanții vor primi autocolante personalizate din partea motocicliștilor. Pe lângă defilarea motocicliștilor, vor mai avea loc în aceeași zi, o serie de activități de prevenție, dedicate tuturor participanților la trafic, fie că sunt șoferi, motocicliști, pietoni, bicicliști ori posesori de trotinete.

Mai multe detalii legate de defilare pot fi găsite accesând evenimentul creat în cadrul paginii de Facebook Comunitatea Moto Cluj – CMC.


CITEȘTE ȘI

Cer să fie respectați în traficul din Cluj. Peste 300 de motocicliști ies în stradă duminică

Ultimele Stiri
abonare newsletter