Actualitate

Jandarmii din Cluj au salvat mai mulți căței abandonați la marginea orașului: „Ne implicăm pentru că ne pasă”. GALERIE FOTO

Jandarmii din Cluj-Napoca au dat dovadă de umanitate și au salvat o cățelușă cu 6 pui abandonați la marginea orașului.

 

 


Jandarmii din Cluj-Napoca au găsit o cățelușă cu șase pui abandonați într-o cutie la marginea drumului. Fără a sta prea mult pe gânduri, jandarmii au intervenit și au salvat cele șapte suflete nevinovate și le-a dus la un adăpost de animale din Cluj-Napoca.

 


Gestul lor a fost apreciat ș lăudat de zeci de clujeni. Jandarmii au transmis că cei șase pui și cățelușa sunt acum în siguranță și vor primi îngrijire la Asociația pentru protecția animalelor „Tom și Jerry”.

„Salvăm suflete, ne implicăm pentru că ne pasă!


Colegii noștri aflați într-o misiune de patrulare auto în zona de periferie a Clujului au observat o cutie mai voluminoasă abandonată la marginea drumului. Mare le-a fost mirarea când în cutie au găsit o cățelușă cu 6 pui abandonați. Cățelușa și cei 6 pui au acum un adăpost la Asociația pentru protecția animalelor ”Tom și Jerry” datorită acestor jandarmi cu suflet mare”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobilă „Ștefan Cicio-Pop” din Cluj-Napoca pe pagina de Facebook.

CITEȘTE ȘI:


Jandarmii din Cluj au cumpărat panouri solare pentru un tată care își crește singur fetița, într-o casă fără curent electric. VIDEO

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter