Actualitate

Jandarmii din Cluj au cumpărat panouri solare pentru un tată care își crește singur fetița, într-o casă fără curent electric. VIDEO

Anul nou a venit cu un zâmbet pe buzele a mai multor familii care au primit cadouri din partea jandarmilor din Cluj-Napoca. Printre aceste familii, se numără și un tată care își crește singur fata de 14 ani într-o casă fără curent electric.

 

 


Jandarmii din Cluj-Napoca au început anul cu gesturi umanitare. Jandarmii au cumpărat haine, jucării, mâncare, produse de igienă și rechizite pentru mai multe familii nevoiașe din sate izolate din Apuseni.

 


Încărcați cu cadouri au vizitat 15 familii nevoiașe care au putut începe noul an cu un zâmbet pe față, iar pentru o perioadă sunt asigurați cu strictul necesar de care are nevoie orice om.

„Campania umanitară de la începutul acestui an și-a atins scopul. Datorită sprijinului acordat de către colegii noștri din cadrul Detașamentului 3 Jandarmi Mobil Ordine Publică am reușit să readucem bucuria în cadrul acestor familii, prin achiziționarea a numeroase alimente de bază, îmbrăcăminte, jucării, rechizite, produse de igienă, cât și de protecție împotriva virusului SARS-COV-2”, au transmis reprezentanții Grupării Mobile de Jandarmi „Ștefan Ccicio-Pop” din Cluj-Napoca.


Printre familiile nevoiașe se numără și un caz mai special. Este vorba despre un tată care își crește singur fata de 14 ani, într-o casă fără curent electric. Jandarmii din Cluj-Napoca au strâns bani pentru a cumpăra panouri solare și le-au instalat la casa tatălui văduv.

„Printre familiile în sprijinul cărora am venit se află și un tată nevoit să își crească singur fata de 14 ani, într-o casă fără acces la electricitate, motiv pentru care au fost achiziționate și instalate panouri solare.


Mulțumirea ne-a fost și mai mare când prin intermediul darurilor oferite am reușit să obținem zâmbetele oamenilor care probabil, de cele mai multe ori, nu au motive să zâmbească”, au adăugat reprezentanții.

CITEȘTE ȘI:


Cadouri pentru 87 de copii nevoiași din Cluj! La 5 ani, un băiat și-a donat toți banii din pușculiță pentru fericirea lor. GALERIE FOTO

 

Sute de cadouri vor ajunge la copiii nevoiași din Cluj, de sărbători. „Este un efect de bumerang, fericirea lor ajunge înapoi la noi”

 

Ultimele Stiri
abonare newsletter