Actualitate

Avertizare meteo de vânt puternic la Cluj, timp de 3 zile. La munte va ninge

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizarea meteorologică de intensificări ale vântului atât în Cluj, cât și în restul țării.

 

Intervalul de valabilitate 27 februarie, ora 06:00 - 1 martie, ora 12:00


 

„Din a doua parte a nopții de vineri spre sâmbătă (26/27 februarie) vântul se va intensifica treptat, la început în nord-est și la munte, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (27 februarie) în cea mai mare parte a țării. Duminică (28 februarie) și luni (1 martie) intensificări temporare ale vântului vor mai fi îndeosebi în regiunile estice și în zona de munte. Se vor înregistra viteze la rafală, în general, de 45...55 km/h, iar în zona înaltă a Carpaților Meridionali se vor depăși 80...90 km/h”, a transmis ANM.


Notă: La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, vor fi intervale în care va ninge, iar în estul teritoriului, îndeosebi din a doua parte a nopții de duminică spre luni (28 februarie/1 martie), și pe parcursul zilei de luni (1 martie) vor predomina ninsorile.

Vremea va intra într-un proces de răcire ce se va resimți treptat în toate regiunile, astfel că valorile termice se vor situa în jurul celor normale.

Ultimele Stiri
abonare newsletter